Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

DEZASTRU dupa ERA Cristiano Ronaldo! Real Madrid e la pământ. Mai puţine goluri ca Burnley, Lille, Betis sau Sassuolo

DEZASTRU dupa ERA Cristiano Ronaldo! Real Madrid e la pământ. Mai puţine goluri ca Burnley, Lille, Betis sau Sassuologalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid face ravagii în ofensiva merengue.

Los Blancos au trecut de la doborârea tuturor recordurilor posibile în ofensivă la ridicol absolut. Atacul blanco suferă enorm după ce super starul portughez a plecat la Juventus Torino. Fără Cristiano Ronaldo, Real Madrid are în nou sezon un atac mai slab decât echipe modeste ca Burnley, Lille, Aston Villa sau Sassuolo.

Dezastru la Real Madrid după plecarea lui Cristiano Ronaldo

Cu 43% s-a diminuat potenţialul ofensiv al madrilenilor, după plecarea lui Cristiano Ronaldo se arată într-o statistică a Agenţiei EFE. Este o cifră uriaşă dacă ţinem cont că vorbim despre unul dintre cele mai mari cluburi din lume.

Cristiano Ronaldo a plecat la Juventus Torino, iar Real Madrid are acum un nou trident ofensiv. De la BBC (Bale, Benzema, Cristiano), Real Madrid a trecut la BBH (Bale, Benzema, Hazard). Cifrele sunt înspăimântătoare, iar comparaţiile nu există!

442 de goluri a marcat BBC pentru Real Madrid, până ca Ronaldo să plece de pe Santiago Bernabeu. Este cea mai înaltă cotă atinsă vreodată de un trident ofensiv al Realului în toată istoria sa. Tridentul Bale-Benzema-Cristiano a marcat mai multe goluri pentru Real Madrid decât legendarul trident ofensiv format din Alfredo Di Stefano-Ferenc Puşkaş-Paco Gento!

În calcul au fost luate golurile marcate de cei trei, atât timp cât au evoluat împreună pe teren. Altfel, doar Cristiano Ronaldo are 450 de goluri marcate pentru Real Madrid în 438 de meciuri.

Actualul trident ofensiv al madrilenilor are 9 goluri marcate în acest sezon. 6 dintre ele au fost marcate de Benzema şi 2 de Gareth Bale. Ofensiva merengue a marcat la fel de mult ca Augsburg prin tripleta Niederlechner, Vargas, Richter. Şi mai puţin decât tridentele ofensive de la RB Leipzig, Sassuolo, Getafe, Burnley, Atalanta, Villarreal sau Lille.

Nici nu există comparaţie cu tridentele de la Manchester City sau Bayern! Nici măcar cu cel al lui Chelsea! La ultimul său sezon pe Bernabeu, Ronaldo a marcat 44 de goluri în 44 de meciuri. Asta înseamnă  că portughezul a marcat în acel an, mai multe goluri decât toată echipa Realului în ultimele 10 luni!! Şi Zidane resimte din plin absenţa portughezului. În noul mandat început pe 11 martie, Realul lui Zidane a marcat până acum 34 de goluri, adică are o medie de 1.4 goluri pe meci. Când îl avea pe Ronaldo în echipă, în primele 20 de meciuri, Zidane aducea Realului o zestre de 3.2 goluri pe meci!

Cristiano a punctat de 33 de ori pentru Juventus în 53 de meciuri de când a ajuns în Italia.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare