Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezastru financiar pentru Harlem Gnohere. Nici măcar banii lui Becali nu-l mai salvează în războiul cu familia Rednic

Dezastru financiar pentru Harlem Gnohere. Nici măcar banii lui Becali nu-l mai salvează în războiul cu familia Rednic

FCSB

Comentarii

Harlem Gnohere are probleme mari din cauza fostului său antrenor, Mircea Rednic. Mai exact, atacantul francez este bun de plată în urma procesului pe care l-a avut cu fata tehnicianului dinamovist, Luana Rednic.

Deşi era impresariat de Luana Rednic, în ianuarie 2017, Harlem Gnohere a preferat să meargă singur la negocierile cu Gigi Becali. Până la urmă, atacantul francez s-a înţeles cu patronul roş-albaştrilor şi a semnat, fără acordul impresarului său, cu FCSB.

Astfel, Luana Rednic i-a cerut "Bizonului" să-i achite comisionul de aproximativ 10 mii de euro, însă, jucătorul a refuzat. În aceste condiţii, cei doi au întrerupt orice fel de legătură, iar Luana Rednic l-a dat în judecată pe Harlem Gnohere.

  • 20 de mii de euro este salariul lui Harlem Gnohere la FCSB

Impresarul a avut câştig de cauză, dar francezul nu a cedat uşor. A cerut Judecătoriei Sectorului 1 anularea somaţiei de plată, iar după două amânări, verdictul a fost anunţat în această săptămână. Conform cancan.ro, instanţa i-a dat dreptate Luanei Rednic, iar acum "Bizonul" este bun de plată. 

Primul meci pe care-l joacă Gnohere, după decizia judecătorilor, va fi în această seară, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport 1, împotriva Astrei.

Afla mai multe despre: rednicgigi becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare