Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezastru tricolor la Europeanul de gimnastică! Echipa feminină a ratat calificarea în finală pentru prima dată în istorie

Dezastru tricolor la Europeanul de gimnastică! Echipa feminină a ratat calificarea în finală pentru prima dată în istorie

Gimnastică

Comentarii

Echipa feminină de gimnastică a României a ratat calificarea în finala Campionatului European de la Glasgow, după ce a ocupat locul 12 în calificări.

Echipa formată din Denisa Golgotă, Carmen Ghiciuc, Laura Iacob şi Nica Ivănuş a încheiat calificările cu un punctaj de 147.663, cele mai slabe note fiind obţinute la paralele.

Denisa Golgotă este singura gimnastă din România care s-a calificat în finalele pe aparate de duminică, la sărituri şi la sol. Vineri, de la ora 12.00, începe concursul junioarelor.

Sâmbătă va avea loc finala pe echipe, iar duminică sunt programate finalele pe aparate, la junioare şi senioare.

Din 9 august intră în competiţie şi băieţii, cu calificări programate începând cu ora 12.00 (România, subdiviziunea a treia, seniori). Juniorii vor concura în 10 august, pentru ca în 11 august să aică loc finala pe echipe a seniorilor, iar în 12 august finalele pe aparate (juniori şi seniori).

 

 

Afla mai multe despre: gimnasticaechipacampionat european 

viewscnt
Articole similare