Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluire senzaţională! Hagi a bătut palma cu Gigi Becali: ”Am vorbit. Mi-a zis că se rezolvă” Mutarea anului în Liga I

Dezvăluire senzaţională! Hagi a bătut palma cu Gigi Becali: ”Am vorbit. Mi-a zis că se rezolvă” Mutarea anului în Liga I

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că a discutat cu Hagi în privinţa unui jucător de bază de la Viitorul, iar tranzacţia s-ar putea face în perioada următoare, în cazul în care fotbalistul îşi va da acordul.

Bradley De Nooijer este unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali îl vrea neapărat la FCSB. Fundaşul stânga de la Viitorul a avut evoluţii foarte bune în acest an, iar Becali îl vede drept soluţia perfectă pentru banda stângă, atât timp cât Marko Momcilovic are o situaţie medicală incertă.

"Pot să îl iau pe  De Nooijer, dar trebuie să vorbesc şi cu jucătorul, să văd dacă vrea el să vină! Gică mi-a zis că ne înţelegem, nu e niciun fel de problemă. Am vorbit cu Băluţă, dar mi-a zis că nu se mai întoarce în viaţa lui în România, că vrea să-şi găsească în străinătate! Cu Budescu nu am vorbit", a declarat Gigi Becali la ProX.

Afla mai multe despre: fcsbviitorulde nooijer 

viewscnt
Articole similare