Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluirea care spune totul despre Erling Haaland. Ce face pentru a bate record după record la Manchester City

Dezvăluirea care spune totul despre Erling Haaland. Ce face pentru a bate record după record la Manchester City

Manchester City

Comentarii

Erling Haaland (22 de ani) bate record după record la Manchester City, dar motivul principal cu ajutorul căruia reuşeşte să facă asta este unul incredibil.

Erling Haaland este jucătorul momentului în fotbalul european. Marchează la foc automat şi are Anglia şi Europa la picioare.

Dar nu doar calităţile fizice ireproşabile îl ajută să aibă o medie de peste un gol pe meci, ci ar recurge şi la un truc inedit în timpul jocurilor pentru a avea cifrele unei adevărate maşinării de goluri.

Trucul inedit la care recurge Erling Haaland şi bate record după record la Manchester City. Dezvăluirea care spune totul

Conform lui Ben Mee, fundaşul central al lui Brenford, Haaland şi-ar ciupi adversarii pentru a-şi crea un avantaj, mai ales la meciurile din Premier League.

"Este un băiat puternic şi ne-am împins puţin unul pe celălalt. Au fost mici ciupituri între el şi mine. Mai degrabă el ciupeşte, să fiu sincer. Dar nu mă deranjează. 

Evident că încercăm să fim fizici cu el şi să ne folosim corpul pentru a-l împiedica să ajungă în poziţia pe care şi-o doreşte", a declarat masivul Ben Mee, adversar direct al lui Haaland în Premier League, conform Sky Sports.

Erling Haaland a marcat şi în returul dintre City şi Bayern (1-1) din sferturile de finală din Champions League.

În total, atacantul norvegian a înscris nu mai puţin de 48 de goluri în 41 de meciuri în acest sezon pentru Manchester City.

Dintre acestea, 32 le-a reuşit în 28 de partide în Premier League şi 12 în 8 meciuri din Champions League, fiind golgheter autoritar în ambele competiţii.

 
 

Afla mai multe despre: erling haalandmanchester citypremier league 

viewscnt
Articole similare