Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluirea făcută de Buffon după mai bine de 15 ani! Cum a trecut peste un moment delicat

Dezvăluirea făcută de Buffon după mai bine de 15 ani! Cum a trecut peste un moment delicat
Comentarii

Portarul italian a mărturisit că la 25 de ani s-a confruntat cu o depresie care l-a afectat timp de 7-8 luni. Se întâmpla cu doar doi ani înainte să câştige cel mai important trofeu din fotbalul mondial.

Chiar şi cei mai mari jucători ai lumii au parte de momente de "rătăcire" pe parcursul carierei. Ultimul care a recunoscut că a trecut printr-o perioadă dificilă a fost Gianluigii Buffon, care a mărturisit că în sezonul 2003-2004 a fost "atacat" de o depresie care nu i-a dat pace mai bine de jumătate de an. Goalkeeperul avea pe atunci 25 de ani, juca pentru Juventus şi tocmai ce pierduse prima finală de Liga Campionilor din carieră. 

 

"Era probabil ultimul stadiu pe care trebuia să îl parcurg ca să ajung la maturitate. A fost un ritual care presupunea trecerea de la a fi adolescent la a devenit bărbat. Mi-am dat seama că avansând în vârstă responsabilităţile mele cresc. Subconştientul a reacţionat şi m-am simţiti deziluzionat. Viaţa nu este doar o trăire intensă, o exuberanţă perpetuă şi o cursă nebună. Viaţa înseamnă să îţi asumi responsabilităţi, să gândeşti înainte de a acţiona şi a raţiona. Am căzut în depresie, deoarece m-am simţit dezamăgit de viaţa mea. Totul a durat 7-8 luni" a spus Buffon într-un interviu acordat CNN. 

Odată depăşită criza, Buffon a puttu să se bcuure de momente unice. a devenit campion mondial în 2006 cu naţionala Italiei şi a ajuns să joace până la 41 de ani. Motiovaţia imensă a fotbalistului ajuns vara trecută la PSG este câştigarea trofeului Champions League. După ce a mai pierdut două finale cu Juventus, în 2015 şi 2017, italianul vrea să îşi împlinească visul în tricoul francezilor. Campioana din Hexagon joacă miercuri returul optimilor de finală cu Manchester United după ce a câştigat cu 2-0 pe Old Trafford. 

Afla mai multe despre: buffondepresiepsgjuventuscampion mondial 

viewscnt
Articole similare