Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri din culise de la Kiev! Ce fac Mircea Lucescu şi elevii săi: ”Nu se termină lumea cu atacul acestor nenorociţi” | EXCLUSIV

Dezvăluiri din culise de la Kiev! Ce fac Mircea Lucescu şi elevii săi: ”Nu se termină lumea cu atacul acestor nenorociţi” | EXCLUSIV
Comentarii

După ce Rusia a invadat Ucraina, Mircea Lucescu şi elevii săi s-au refugiat la baza de antrenamente a lui Dinamo Kiev.

În plin conflict cu Rusia, situaţia locuitorulor Ucrainei devine tot mai nesigură pe zi ce trece.

Vladimir Putin a ordonat bombardamente asupra znumitor zone cheie din ţara vecină, în special aeroporturilor, pentru a scădea şansele de apărare ale ucrainenilor.

Mulţi rezidenţi s-au îmbulzit spre graniţele ţării, iar mulţi alţii au fost nevoiţi să rămână pe loc deocamdată, din pricina cozilor interminabile.

Mircea Lucescu se află cu elevii săi la baza de antrenamente a lui Dinamo Kiev, iar impresarul Arcadie Zaporojanu, colaborator al românului, a dezvăluit care este starea lui ”Il Luce” şi cum se simt lucrurile în Ucraina.

Dezvăluiri din culise de la Kiev

Nu am văzut, dar am auzit declaraţia lui Nea Mircea, dar nu cred că... nu se termină lumea aici cu atacul acestor nenorociţi. Campionatul s-a întrerupt o lună.

Cum poate să nu îşi dorească cineva să vină acasă? Normal că ne dorim să ajungem la familiile noastre şi casele noastre.

Dar Nea Mircea a rămas aici, fotbaliştii au făcut antrenamente, chiar dacă acestea erau anulate. Aici nu e atâta panică, cum arată massmedia.

Am vorbit cu Florin Cernat, era îngrijorat. Sincer nu acuz, şi în Moldova am fost acum o săptămână şi mi se părea că se termină lumea înainte să vin la Kiev.

Noi nu suntem persiflaţi de acest nebun al lumii Putin. Baza lui Dinamo Kiev e situată în raza oraşului Kiev, la marginea oraşuluil, aproape de reşedinţa preşedintelui.

Se duc anumite lupte în zona aeroportului Kiev. Nea Mircea a vrut să dea un exemplu, iar noi l-am urmat, că nu trebuie să fim noi primii care să plecăm.

La Dinamo Kiev e un plus că sunt doar patru stranieri. Am auzit că în jur de ora trei-patru va fi bombardat Kiev. Ei au atacat mai multe aeroporturi.

Se duc lupte indiscutabil, terestre, cu tancuri, ţinta ruşilor a fost să distrugă pistele de decolare şi aterizare ale avioanelor şi să nu aibă cum să se apere ucrainenii.

Cei de la Şahtior au o situaţie mai nasoală, fiindcă ei sunt două treimi din lot străini, în special brazilieni.

Au încercat cei de la club să închirieze un vagon pe un tren până în Polonia, dar nu au reuşit şi acum stau la hotelul Opera din Kiev, care îi aparţine lui Akhmetov.

Nu poate să spună nimeni ce ne aşteaptă noaptea. Mi-e teamă, şi lui nea Mircea, suntem oameni, avem teamă, asta e normal, avem familii, ne aşteaptă acasă, dar nu am putut să dăm bir cu fugiţii”, a declarat Arcadie Zaporojanu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare