Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri în premieră înaintea meciului CFR Cluj - FCSB! Clujenii se tem: "Acolo am eu o frică!"

Dezvăluiri în premieră înaintea meciului CFR Cluj - FCSB! Clujenii se tem: "Acolo am eu o frică!"

CFR Cluj

Comentarii

Preşedintele echipei CFR Cluj este încrezător că stadionul va fi plin la confruntarea dintre CFR Cluj şi FCSB de duminică seară, 20:45, transmis în direct de Telekom Sport.

“Mă bucur foarte mult că galeria începe să fie tot mai numeroasă, mai unită şi mai vizibilă. M-am bucurat că au revenit şi încep să revină tot mai mulţi suporteri pe stadion. La fel şi publicul din tot stadionul, e unul cald la Cluj şi sunt convins că stadionul va fi plin. Suporterii Stelei sunt mai tăcuţi acum, nu se manifestă decât la goluri. Dimpotrivă, ai noştri s-au manifestat mai mult în ultimii ani. E clar că vor veni foarte mulţi spectatori din Transilvania, biletele se vând foarte bine pe internet, iar de mâine se vor vinde şi la case”, a declarat Mureşan.

Oficialii CFR-ului îşi doresc o victorie în Gruia. “Echipa se pregăteşte foarte bine şi cred că sunt toate premisele ca să facem un meci bun şi să obţinem o victorie, pentru că asta ne dorim. Gigi Becali e un om simpatic, şi el ce spune nu o face cu ură, în schimb e altcineva acolo la Steaua care ce spune o face cu ură şi mult mai tare deranjează. Aceste declaraţii au un singur scop, arbitrii. Şi acolo am eu o frică, să nu influenţeze arbitrii.”

 

Afla mai multe despre: cfr clujiuliu muresanarbitrajsteauafcsbliga 1lpf 

viewscnt
Articole similare