Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri incendiare făcute despre jucătorii tineri de la Dinamo! ”Am avut băieţi care jucau la păcănele, aveau datorii, iar firma a trebuit să plătească!”

Dezvăluiri incendiare făcute despre jucătorii tineri de la Dinamo! ”Am avut băieţi care jucau la păcănele, aveau datorii, iar firma a trebuit să plătească!”
Comentarii

Dinamo a impresionat în actualul sezon, graţie jucătorilor tineri din lot, care au avut evoluţii bune.

Echipa a intrat în insolvenţă şi a fost nevoită în acest sezon să folosească mai mulţi jucători tineri, deoarece nu are dreptul să facă transferuri. Firma lui Giovanni Becali are contracte cu mai mulţi fotbalişti tineri de la Dinamo. 

Impresarul a dezvăluit şi ce probleme a întâmpinat cu jucătorii tineri de la Dinamo. El a povestit că au existat fotbalişti la Dinamo cu datorii, care jucau la păcănele. De asemenea, impresarul i-a lăudat pe Deian Sorescu, Alexandru Răuţă, Ricardo Grigore şi Ahmed Bani. 

”Am avut băieţi care jucau la păcănele, aveau datorii, iar firma a trebuit să plătească!”

”I-am ajutat mult pe aceşti băieţi cu tot felul de ghete, cu tot felul de probleme. Am avut băieţi care jucau la păcănele, aveau datorii, iar firma a trebuit să plătească datoriile. Asta a fost în urmă cu mulţi ani şi nu trebuie să spun despre ce e vorba.

”Eu i-am zis în urmă cu 3-4 ani lui Negoiţă să meargă pe mâna tinerilor, să iasă în presă şi să spună că Dinamo vrea să rămână în Liga 1, pe un loc bun, dar să dea drumul la „New Dinamo”. Aveam la un meci Dinamo – Steaua nişte scouteri, iar aceştia m-au întrebat de ce „New Dinamo” e pe bancă… DDB face ceea ce nu a făcut Negoiţă. Insolvenţa i-a forţat să facă acest lucru, iar aceşti tineri încet, încet…

Bani i-a făcut tot jocul lui Dinamo la meciul cu Clinceni. Nu mai spun de Sorescu, de Grigore… Răuţă, Moldoveanu. Vreo 9 jucători de la Dinamo au contract cu firma noastră”, a spus Giovanni Becali, la ProSport

Afla mai multe despre: dinamo-liga 1-giovanni becali 

viewscnt
Articole similare