Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri senzaţionale despre Ianis Hagi: "Stă zilnic în sala de forţă". Cum s-a impus decarul naţionalei în vestiarul lui Rangers

Dezvăluiri senzaţionale despre Ianis Hagi: "Stă zilnic în sala de forţă". Cum s-a impus decarul naţionalei în vestiarul lui Rangers
Comentarii

Ianis Hagi, în vârstă de 21 de ani, s-a acomodat excelent în Scoţia, dezvăluie un coechipier al internaţionalului român.

Împrumutat în această iarnă de la Genk, cu opţiune de transfer definitiv la finalul sezonului, Ianis Hagi a reuşit trei goluri şi un assist, în şase apariţii pentru Rangers. Decarul echipei naţionale şi-a impresionat deja coechipierii şi nu doar prin evoluţiile de pe teren, ci şi prin modul în care se pregăteşte.

"Ianis a decis de unul singur meciul împotriva Bragăi. Ne-a readus în meci. S-a adaptat foarte repede şi este cu adevărat impresionant, ţinând cont de forma noastră de moment. Într-o perioada dificilă precum aceasta, jucătorii pot eşua. Un tânăr ca el să vină aici şi să îşi demonstreze calităţile, chiar dacă echipa nu joacă fantastic, asta demonstrează talentul pe care îl are.

În plus, se antrenează din greu. Stă zilnic în sala de forţă şi lucrează în plus. Este un băiat popular în vestiar şi va fi şi mai popular, dacă va marca goluri în continuare, aşa cum a făcut-o contra Bragăi", a declarat fundaşul central Connor Goldson, citat de Daily Record.

Ianis Hagi, în echipa săptămânii în Liga Europa

Fotbalistul formaţiei Glasgow Rangers, Ianis Hagi, care a înscris joi două goluri în meciul cu Braga, scor 3-2, face parte din echipa săptămânii în Liga Europa.

Cinci milioane de euro trebuie să plătească Rangers, la finalul sezonului, pentru a-l transfera definitiv pe internaţionalul român de la Genk.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare