Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri şocante despre George Ţucudean: ”Avea atacuri de panică şi palpitaţii!” Vârful naţionalei e la un pas de retragerea din fotbal

Dezvăluiri şocante despre George Ţucudean: ”Avea atacuri de panică şi palpitaţii!” Vârful naţionalei e la un pas de retragerea din fotbal
Comentarii

Problemele continuă pentru George Ţucudean. Dacă, în ultimele luni, atacantul CFR-ului a stat departe de gazon şi a fost supus de două ori unor intervenţii chirurgicale, acum, campioana României a anunţat că Ţucudean va lua o nouă pauză.

La începutul lunii august, chiar Ţucudean a dezvăluit că se gândeşte la retragere. Atacantul celor de la CFR Cluj a fost supus, în ultimele luni, la două intervenţii chirurgicale la inimă, situaţie care l-a determinat pe Ţucudean să-şi facă planurile pentru o eventuală retragere.

Coechipierul său de la echipa naţională, Alexandru Chipciu a comentat situaţia lui George Ţucudean şi a făcut câteva dezvăluiri şocante: ”Am vorbit cu Ţucu (n.r George Ţucudean) foarte mult la selecţiile trecute, pentru că şi eu am avut o perioadă grea după ce a murit tata, cu gânduri şi gânduri şi aşa e, când îţi e viaţa pusă în pericol, cu atacuri de panică şi cu palpitaţii e greu să te gândeşti la fotbal. Şi cred că oricine ar fi făcut acelaşi lucru în locul lui, are copii, are o familie frumoasă, mulţi bani, e cam greu să mai rişti când ai aceste lucruri în spate” a mărturisit Alex Chipciu.

”Dacă nu aveai nimic, poate o mai riscai, dar aşa e cam greu să rişti. Să sperăm că va fi bine după această a doua operaţie pe care a avut-o şi când va reveni o va face 100%” a mai completat actualul fotbalist de la Anderlecht Bruxelles.

Atacantul CFR-ului are 10 selecţii în echipa naţională de fotbal a României, pentru care a marcat 3 goluri. Ţucudean a debutat în prima reprezentativă în 2017. 

Afla mai multe despre: george ţucudeanalexandru chipciu 

viewscnt
Articole similare