Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri surprinzătoare din culise. De ce n-a avut niciodată loc meciul Wladimir Klitschko - Deontay Wilder: "L-a lăsat chircit"

Dezvăluiri surprinzătoare din culise. De ce n-a avut niciodată loc meciul Wladimir Klitschko - Deontay Wilder: "L-a lăsat chircit"

Box

Comentarii

Dillian Whyte spune că l-a văzut pe Wladimir Klitschko când l-a făcut knockout pe fostul campion WBC, Deontay Wilder. Şi nu o dată, ci de două ori.

”Klitschko l-a făcut KO pe Deontay Wilder la antrenament şi l-a lăsat chircit”. Aceasta este declaraţia lui Dillian Whyte, un alt pugilist de la categoria grea, foarte apropiat de Wladimir Klitschko.

Whyte, care s-a antrenat în mod regulat alături de "Dr Steelhammer" a vorbit pentru presa din Marea Britanie.

"L-am văzut pe Wilder făcut KO. Nu vorbesc despre un knockdown, ci despre Knockout. L-a lăsat chircit. Probabil că şi acesta a fost unul dintre motivele pentru care Wilder nu a vrut să lupte oficial niciodată cu Wlad", a spus Whyte pentru Sky Sports.

Declaraţiile vin în contextul ultimei confruntări, pierdute de Deontay Wilder, în faţa lui Tyson Fury, înainte de limită. Mai mult, Wilder şi-a activat clauza revanşei din contract şi ar trebui să se lupte pentru a treia oară cu Fury, în finalul acestui an.

Afla mai multe despre: klitschko 

viewscnt
Articole similare