Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluirile avocatului care l-a scos pe Tamaş din înschisoare: ”Era idolatrizat. Oamenii au dormit acolo pentru el! Nu am mai văzut aşa ceva!”

Dezvăluirile avocatului care l-a scos pe Tamaş din înschisoare: ”Era idolatrizat. Oamenii au dormit acolo pentru el! Nu am mai văzut aşa ceva!”

Fotbal

Comentarii

Eitan Stoler, avocatul care l-a ajutat pe Gabriel Tamaş în urma procesului derulat în Israel, a vorbit pentru presa din România.

Gabi Tamaş, fost jucător la Hapoel Haifa a impresionat în Israel ca fotbalist. A avut din păcat şi probleme cu legea, atunci când a fost prins conducând cu o viteză peste limita legată din această ţară.

Fostul internaţional a petrecut atunci câteva zile în spatele gratiilor şi a reuşit să se elibereze cu ajutorul unui avocat israelian, foarte cunoscut în ţara sa. După o lună petrecută în arest la domiciliu, jucătorul şi-a încheiat socotelile cu clubul şi s-a întors în România. Renumitul avocat a acordat, un interviu, în exclusivitate, pentru Playsport, în care a vorbit despre situaţia actuală a fostul internaţional, lăsând să se înţeleagă faptul că, în acea perioadă, clubul Hapoel Haifa nu l-a sprijinit aşa cum ar fi trebuit pe Tamaş: ”Da, mi-am recuperat banii, însă nu de la Tamaş, ci de la Hapoel Haifa. El nici nu îşi primise salariul de acolo, nu avea cum să mă plătească. Ştiu că Gabriel a plătit clubului tot ceea ce s-a cheltuit cu el în acea perioadă nefericită. Nu ştiu dacă şi-a mai văzut restul de sumă sau nu. Am trimis o notificare scrisă către club, în care am cerut să fie plătită factura către firma de avocatură, aşa cum era corect şi firesc. După multe presiuni, am reuşit să ajungem la o înţelegere. Tamaş a avut mare noroc că a fost extrem de iubit de fani aici, îl priveau ca pe un adevărat star. De altfel, cred că este cel mai bun apărător pe care l-a avut vreodată Hapoel Haifa. În acele zile în care a fost închis, sute de suporteri au stat în faţa arestului central şi al tribunalului, i-au scandat numele, unii au dormit acolo în toate cele şase zile. Fanii au fost alături de Tamaş trup şi suflet, eu nu am mai văzut aşa ceva, asemenea solidaritate. Nu are cum să nu te impresioneze, nu poţi rămâne indiferent”, a explicat avocatul pentru sursa citată.

Întrebat dacă, după acel episod tulburător, Tamaş ar mai putea juca la o echipă din Israel, Eitan Stoler a oferit un răspuns ferm: „Nu ştiu dacă Hapoel Haifa l-ar mai lua înapoi, nu ştiu care mai sunt relaţiile acolo, dar vă garantez că suporterii ar fi extrem de fericiţi să-l mai vadă pe Tamaş pe un teren de fotbal al unei echipe din Israel. Cred că ar putea liniştit să se întoarcă aici, la o altă echipă” a mai spus cunoscutul avocat.

Tamaş, aproape de o revenire în Liga 1

Fundaşul central încă impresionează, în ciuda vârstei. La 37 de ani, Gabi Tamaş e om de bază la U Cluj, dar contractul îi va expira în vară. Fotbalistul cu 67 de meciuri pentru naţionala României ar putea reveni în Liga 1 şi şi-ar putea amâna retragerea din fotbal. "Nu se pune problema să mă las de fotbal, cum au zis unii fără să se informeze şi fără să-mi dea un telefon. M-a bufnit râsul când am văzut! O să joc iar", anunţa Tamaş după operaţia care l-a ţinut departe de teren.

Prin vocea preşedintelui Ioan Andone, ilfovenii încearcă să-şi întărească defensiva cu Gabi Tamaş. FC Voluntari va încerca să-l transfere în această iarnă sau în vară, atunci când fundaşul central ar putea veni liber de contract, dacă nu-şi va prelungi contractul cu U Cluj. "Gabi Tamaş este un fotbalist foarte bun şi mă bucur că încă poate să joace, are calitate, toată lumea îl ştie pe Gabi Tamaş. Putea mult mai mult decât a dat. Am avea nevoie de un jucător ca Gabi Tamaş. Este adevărat că îl dorim. Dacă nu acum, măcar din vară", a declarat preşedintele lui FC Voluntari, Ioan Andone.

Afla mai multe despre: gabriel tamaş 

viewscnt
Articole similare