Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluirile lui MM: "În 2005 l-am propus pe Petrescu la Steaua!" De ce a picat totul şi motivul pentru care acum îl vrea suspendat pe "Bursuc"

Dezvăluirile lui MM: "În 2005 l-am propus pe Petrescu la Steaua!" De ce a picat totul şi motivul pentru care acum îl vrea suspendat pe "Bursuc"

Fotbal intern

Comentarii

Într-o postare pe reţelele de socializare, Mihai Stoica a dezvăluit că şi-a dorit să lucreze cu actualul tehnician al CFR-ului încă din 2005, când i-a şi propus lui Gigi Becali să-l aducă la Steaua.

Atunci, Becali a fost de acord, dar mutarea a picat din cauza refuzului lui Dan Petrescu. În locul său a fost adus Oleg Protasov, devenit rapid unul dintre cei mai iubiţi tehnicieni care au trecut pe la echipa roş-albastră, graţie stilului ofensiv impus la echipă.

MM recunoaşte că Dan Petrescu a fost cel datorită căruia a ajuns la Unirea Urziceni, după plecarea de la Steaua şi spune că nu cere suspendarea antrenorului pentru că şi-ar înjura jucătorii, ci pentru modul în care acesta s-a comportat la partida cu CSM Poli Iaşi, când l-a înjurat pe centralul Iulian Călin în timpul meciului.

Iată ce a scris MM Stoica:



"În 2005 l-am propus pe Dan Petrescu la Steaua. Gigi a fost de acord, Petrescu a refuzat. A venit Protasov.  În 2007 Dan Petrescu m-a propus la Urziceni. Bucşaru a fost de acord. M-am dus şi se ştie ce a fost.

N-am nicio problemă că Petrescu îşi înjură jucătorii. Am o problemă că a înjurat arbitrii în faţa camerelor de filmat în timpul meciului. Cred că trebuie să plătească. Cu ce greşesc?
"

FOTO: Raul Rusescu, Dan Petrescu, Catalin Grigore şi Mihai Stoica se bucura pentru castigarea campionatului cu Unirea Urziceni, în vara lui 2009
 

Afla mai multe despre: dan petrescumihai stoica 

viewscnt
Articole similare