Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică a răbufnit la conferinţa de presă. Mesaj dur pentru contestatari: "Sunt puternic, nu sunt un antrenor fricos"

Dică a răbufnit la conferinţa de presă. Mesaj dur pentru contestatari: "Sunt puternic, nu sunt un antrenor fricos"

Fotbal

Comentarii

FCSB este foarte aproape de a rata un nou trofeu în acest sezon. După eliminarea prematură din Cupa României, roş-albaştrii sunt la un punct în spatele liderului CFR Cluj, cu două etape rămase de jucat până la finalul sezonului.

Însă, Dică nu-şi face griji pentru viitorul său şi le-a răspuns celor care l-au contestat după înfrângerea din etapa trecută, 0-1, de la CSM Poli Iaşi.
 
"Când am venit la Steaua, mi-am propus să fiu puternic, m-am gândit că vor veni momente în care vor spune unii despre mine că sunt un antrenor slab, că nu am personalitate, că nu am licenţă. Însă, eu sunt puternic, am mare încredere în mine, ştiu ce pot să fac şi nu am nicio problemă. Nu sunt un antrenor fricos. 100% ştiu asta.
 
Chiar dacă am fost făcut cum am fost făcut, această echipă a reuşit să facă performanţă până în acest moment. Eu am avut, oricum, o discuţie cu domnul Becali, pentru că mie nu îmi place să ies la conferinţe şi să spun lucruri în public. Prefer să vorbesc mereu faţă în faţă. Am lămurit câteva lucruri cu domnul Becali, vom vedea ce va fi" , a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

 

Afla mai multe despre: fcsbsteauacfr clujcupa romanieicsm poli iasi 

viewscnt
Articole similare