Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică: ”Dacă voi rămâne la Steaua, voi avea o discuţie cu domnul Becali”. Gigi joacă tare: ”Vrea, bine, nu, la revedere!"

Dică: ”Dacă voi rămâne la Steaua, voi avea o discuţie cu domnul Becali”. Gigi joacă tare: ”Vrea, bine, nu, la revedere!"

Superliga

Comentarii

Chiar dacă a recunoscut că FCSB a pierdut titlul inclusiv din cauza sa, Dică îşi doreşte să continue la FCSB şi în sezonul viitor, dar pune condiţii.

Deşi a ratat titlul, Dică pune condiţii pentru a continua la FCSB: "Dacă voi rămâne la Steaua, am anumite lucruri pe care doresc să le discut cu domnul Becali, înainte să semnez noul contract", a spus Dică, la conferinţa de presă de la finalul meciului cu Astra.

Patronul roş-albaştrilor nu pare, însă, dispus să renunţe la practicile care l-au consacrat. "Cine vine pe bancă la Steaua ştie despre ce e vorba. Cine vrea să vină, să vină. Cine vine ştie exact cum procedez la echipă. Vrea, bine, nu, la revedere!", a spus Becali.

Contractul lui Dică expiră pe 30 iunie, jucătorii şi-ar dori să continuie alături de el: ”Normal că a vrea să continuăm cu el. Ne-ar da şi nouă continuitate şi ne-ar prinde bine această continuitate”, a spus Mihai Bălaşa - FCSB.

Afla mai multe despre: fcsbdicabecaliliga 1,  

viewscnt
Articole similare