Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică se teme de meciul cu Rudar. Ştie deja şi numele jucătorilor care pot marca în poarta lui Bălgrădean: "Ei sunt periculoşi"

Dică se teme de meciul cu Rudar. Ştie deja şi numele jucătorilor care pot marca în poarta lui Bălgrădean: "Ei sunt periculoşi"

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Rudar Velenje, programat joi, de la ora 18:30, în prima manşă din turul II preliminar al Europa League.

Antrenorul de la FCSB şi-a studiat temeinic adversarul în această perioadă şi cunoaşte principalele pericole pentru echipa sa. În acelaşi timp, Dică a lăsat să se înţeleagă faptul că FCSB va reveni la sistemul de joc 4-2-3-1 cu Harlem Gnohere vârf. 

„O partidă foarte importantă pentru noi. Avem obiectiv calificarea în grupe. Rudar e o echipă bună, care încearcă să aibă mereu posesia. Chiar dacă a pierdut clar cu Maribor, consider că ne aşteaptă o partidă grea. Pot juca în trei sisteme diferite. Ei sunt periculoşi şi pe contraatac, au trei jucători în faţă care ne pot pune probleme: Tucic, Radic şi Kamara. 

Suntem dezamăgiţi pentru ce s-a întâmplat cu Astra, dar acum putem să reparăm. Gnohere este ok. Nu e sută la sută din punct de vedere fizic, dar va fi în lot pentru meciul cu Rudar. Vor fi schimbări faţă de meciul cu Astra. Chiar dacă vom juca în 4-2-3-1 sau 4-3-3, trebuie spus că cele două sisteme sunt asemănătoare. Se poate face trecerea de la unul la celălalt de multe ori în timpul unui meci. Va fi o dezamăgire dacă nu vom ajunge în grupe. Trebuie să avem o altă atitudine - a spus Nicolae Dică la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: nicolae dicarudar velenjefcsbeuropa league 

viewscnt
Articole similare