Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică: "Sunt mulţumit!" Cum explică experimentele făcute şi pe cine a remarcat: "Cred că va fi un jucător foarte mare"

Dică: "Sunt mulţumit!" Cum explică experimentele făcute şi pe cine a remarcat: "Cred că va fi un jucător foarte mare"
Comentarii

Nicolae Dică s-a declarat mulţumit de evoluţia avută de FCSB în partida retur cu Rudar Velenje, câştigată de vicecampioana României cu scorul de 4-0, dar a recunoscut lipsa de valoare a adversarului.

"Am făcut un joc bun. Am reuşit să câştigăm, să ne calificăm. Am marcat patru goluri, ne-am creat şi alte ocazii. Per total, sunt mulţumit, dar trebuie să ţinem cont şi de adversar.

Mi-am dorit să odihnesc anumiţi jucători pentru meciul cu Iaşi. Moruţan poate să joace în spatele atacantului, în stânga, în dreapta, pentru că are calitate. A început în stânga, apoi număr 10. Pe Coman l-am folosit şi în pregătire pe poziţia de atacant, dar în acest moment poziţia potrivită este cea de mijlocaş stânga", a declarat Nicolae Dică, la Pro-X.

Nicolae Dică s-a referit şi la evoluţia lui Olimpiu Moruţan, pentru care a avut doar cuvinte de laudă şi a punctat că se aşteaptă să devină om de bază atât la FCSB, cât şi la echipa naţională.

"Cred că până acum i-a lipsit finalizarea. Eu am mare încredere în el, iar atunci când va ajunge să şi marcheze după fazele pe care şi le creează, cred că va fi un jucător foarte mare. Eu i-am spus mereu să aibă curaj, încredere. El trebuie să muncească în continuare şi cu siguranţă poate fi un jucător important pentru Steaua şi pentru echipa naţională", a adăugat Dică.

Următoarea adversară a FCSB-ului va fi Hajduk Split, echipă care a trecut de Slavia Sofia, scor 1-0 în prima manşă şi 3-2, în deplasare, în meciul retur.

"Va fi un joc diferit, faţă de jocurile cu Rudar, Hajduk e o echipă puternică, joacă cu 30.000 de fani în tribune, vom avea o dublă foarte grea. Am văzut meciul lor cu Slavia Sofia, din tur. Ei joacă într-un sistem 4-3-3, o echipă care încearcă să aibă posesie, periculoasă la fazele fixe", a mai spus tehnicianul FCSB-ului.

Formaţia FCSB a învins, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-0 (1-0), echipa Rudar Velenje, în manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Europa, şi s-a calificat în runda următoare a competiţiei, în care va întâlni echipa lui Steliano Filip, Hajduk Split.

Afla mai multe despre: dicafcsbrudar 

viewscnt
Articole similare