Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Diego Simeone a alcătuit lista de achiziţii pentru iarnă. O mare speranţă a spaniolilor şi un rival de la Real Madrid sunt cap de listă

Diego Simeone a alcătuit lista de achiziţii pentru iarnă. O mare speranţă a spaniolilor şi un rival de la Real Madrid sunt cap de listăgalerie foto

La Liga

Comentarii

Potrivit presei iberice, Atletico Madrid are două ţinte importante în iarnă.

Carlos Soler de la Valencia este principala ţintă a lui Diego Pablo Simeone pentru perioada de iarnă. Fotbalistul care are o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro este dorit de Atletico Madrid, care poate profita de situaţia financiară a grupării din Valencia.

Soler, internaţional spaniol, ar fi prima dorinţă a lui Cholo Simeone pentru iarnă. Mijlocaţul cotat la 30 de milioane de euro s-a născut chiar la Valencia şi este un produs al academiei clubului levantin. A bifat şapte meciuri în actuala stagiune şi a marcat de patru ori, în alte două rânduri pasând decisiv pentru coechipierii săi. Atletico Madrid speră să-l poată transfera pentru 40 de milioane de euro.

A doua ţintă importantă pentru ”Los Colchoneros” este un atacant. Chiar dacă în ultima vreme s-au vehiculat variantele Olivier Giroud sau Duvan Zapata, Simeone are alte planuri, susţin ibericii.

Mariano Diaz de la Real Madrid ar putea fi marea surpriză, dar şi marea lovitură pe care o pregătesc cei de la Atletico. Vârful cu origini dominicane vrea să plece de la Real Madrid, care ar fi dispusă să-l vândă pentru 20-25 de milioane de euro. Cele două rivale au o relaţie bună la nivel instituţional, astfel că tranzacţia pe care o doreşte Simeone nu ar întâmpina piedici.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: diego simeonemariano diazcarlos soler 

viewscnt
Articole similare