Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Diego Simeone vrea doi dintre renegaţii de la Barcelona. Două lovituri uriaşe pregătite de Atletico Madrid

Diego Simeone vrea doi dintre renegaţii de la Barcelona. Două lovituri uriaşe pregătite de Atletico Madrid

La Liga

Comentarii

Atletico Madrid ar putea avea câştig de cauză în urma revoluţiei care se anunţă la FC Barcelona.

Antrenorul Diego Pablo Simeone a pus ochii pe doi dintre fotbaliştii la care Ronald Koeman, noul antrenor al Barcelonei, vrea să renunţe.

Jurnalistul Alberto Rambla anunţă că Jordi Alba şi Philippe Coutinho sunt doriţi de Diego Simeone la Atletico Madrid.

Alba şi Suarez nu mai sunt doriţi de Barcelona

Koeman şi-a făcut lista neagră la FC Barcelona, iar Luis Suarez a rămas singurul nume greu de care olandezul vrea să scape.

Cel mai probabil, vârsta şi salariul mare i-au venit de hac atacantului din Uruguay. Ronald Koeman vrea un alt atacant şi, conform RAC1, l-a anunţat personal pe Luis Suarez că nu se va baza pe el în sezonul viitor. Simeone ar fi intrat pe fir, scrie sursa citată, care notează că pentru serviciile uruguayanului Atletico se va lupta cu Ajax Amsterdam. 

În ultima vreme s-a scris şi despre faptul că şi Jordi Alba ar urma să fie anunţat că nu este util pentru noua stagiune, dar se pare că lucrurile s-au schimbat în ultimele ore. Koeman nu a discutat nimic cu fundaşul lateral stânga, care ar mai putea rămâne un sezon pe Camp Nou, mai ales dacă Barcelona nu îi va găsi un înlocuitor pe măsură.

Totuşi, Atletico Madrid vrea să profite de aceasta instabilitate din jurul internaţionalului spaniol, iar Simeone îl place foarte mult pe Alba. Atletico ar putea prezenta o ofertă de 40 de milioane de euro pentru transferul său, una destul de greu de refuzat în condiţiile date de conducerea clubului catalan.

Afla mai multe despre: diego simeoneluis suarezjordi alba 

viewscnt
Articole similare