Experiențe împreună.
You are here:

Din livadă, la un pas de Olimpiadă! Povestea pugilistei Claudia Nechita

Din livadă, la un pas de Olimpiadă! Povestea pugilistei Claudia Nechitagalerie foto

Box

Comentarii

Claudia Nechita a fost aproape de calificarea la Jocurile Olimpice din Japonia, dar Pandemia de Coronavirus a oprit concursul de la Londra exact când pugilista mai avea un singur meci până să obţină biletul cel mare.

Deşi au trecut aproape două luni de când a boxat ultima oară într-un concurs oficial, cel preolimpic, din martie, de la Londra, Claudia Nechita nu uită că dacă nu începea Pandemia de Coronavirus acum avea biletul de Tokyo în buzunar. Sportiva învinsese în primul meci, iar când să boxeze pentru calificare, turneul a fost suspendat.

De când a revenit în ţară, Claudia este la Câmpulung unde şi-a transformat livada din apropierea casei în loc pregătire.

Pugilista se antrenează de două ori pe zi şi visează la momentul în care se va întoarce în ringul de box! Şi nu concepe ca la anul să nu fie la Olimpiada de la Tokyo!

”Aştept să se termine Pandemia să mă reîntorc în sala de box, unde mă simt cel mai bine. Să începem din nou să mergem la competiţii şi ca totul să revină la normal, să merg la turneul de calificare şi să ajung la Olimpiadă” -  Claudia Nechita, campioană naţională la box, categoria 57 kg.

viewscnt
Articole similare
CFR Cluj s-a calificat in play-off-ul Europa League, dupa ce a invins in Suedia, pe Djurgarden