Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Din nou împreună? Oferta uriaşă făcut de un club pentru un proiect grandios cu Mourinho pe bancă şi Ronaldo în teren

Din nou împreună? Oferta uriaşă făcut de un club pentru un proiect grandios cu Mourinho pe bancă şi Ronaldo în teren

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Portughezul Jose Mourinho este dorit pe banca lui Al-Nassr, din Arabia Saudită, la care evoluează compatriotul său Cristiano Ronaldo, anunţă cotidianul spaniol AS.

Al-Nassr este pe punctul de a renunţa la serviciile actualului său antrenor, francezul Rudi Garcia, după remiza înregistrată duminică în liga saudită (0-0, cu Al Feiha), în urma căreia s-a distanţat la trei puncte de liderul Al-Ittihad.

Pentru a-l convinge pe Mourinho, conducătorii lui Al-Nassr sunt dispuşi să-i plătească antrenorului lusitan un salariu de 100 de milioane de euro pentru doi ani de contract, precizează sursa citată.

Marele inconvenient îl reprezintă însă faptul că "The Special One" se află în acest moment la finalul sezonului cu actuala sa echipă, AS Roma, şi are ca obiectiv calificarea în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, precum şi câştigarea Europa League.

În plus, Mourinho a declarat recent că dorinţa sa este aceea de a continua la gruparea de pe Stadio Olimpico, adaugă AS.

Fotbalul din Arabia Saudită a declanşat în ultima perioadă o adevărată "vânătoare" de vedete ale fotbalului. După ce Al-Nassr a reuşit să-l transfere pe portughezul Cristiano Ronaldo, primul superstar al fotbalului mondial care a venit să joace în această ţară din Orientul Mijlociu, rivala Al-Hilal i-a pus pe masă un contract de 400 de milioane de euro argentinianului Lionel Messi, pentru a-l convinge să vină să joace împotriva fostului său rival din La Liga.

Afla mai multe despre: ronaldo 

viewscnt
Articole similare