Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Din Spania pe Old Trafford! Manchester United vrea să transfere un fotbalist de la Atletico Madrid

Din Spania pe Old Trafford! Manchester United vrea să transfere un fotbalist de la Atletico Madrid

Manchester United

Comentarii

Manchester United este foarte aproape de a rezolva transferul lui Bruno Fernandes, dar cu toate acestea problemele de la mijloc sunt departe de a fi rezolvate, astfel că Ole Gunnar Solskjaer a mai pus ochii pe un jucător.

"Diavolii" din Premier League au început discuţiile iniţiale cu Atletico Madrid pentru împrumutul lui Marcos Llorente. Potrivit Manchester Evening News, Llorente este una dintre priorităţile lui Solskjaer pentru această perioadă de mercato. 

Manchester United are probleme în zona de mijloc, din cauza accidentărilor suferite de Paul Pogba şi Scott McTominay. De asemenea, francezul are zilele numărate pe Old Trafford şi astfel United trebuie să îi găsească un înlocuitor. 

Marcos Llorente (24 de ani) este un produs al celor de la Real Madrid şi chiar are un trofeu UEFA Champions League câştigat cu Los Blancos, însă a fost vândut vara trecută, pentru 35 de milioane de euro, la rivala locală, Atletico. Mijlocaşul defensiv a fost însă folosit doar de trei ori titular de Diego Simeone în LaLiga. El este cotat în acest moment la 20 de milioane de euro. 

Afla mai multe despre: marcos llorentetransfer manchester unitedatletico madridjucator real madrid 

viewscnt
Articole similare