Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Din spatele gratiilor, interlopul Dasaev rupe tăcerea: "Trebuia ca sportivii americani să mă omoare!"

Din spatele gratiilor, interlopul Dasaev rupe tăcerea: "Trebuia ca sportivii americani să mă omoare!"

Baschet

Comentarii

Dupa patru luni de la atacul sangeros de la „The Music Pub”, in urma caruia doi baschetbalisti americani au fost injunghiati, Daniel Gabriel Husein, zis „Dasaev”, vorbeste pentru prima data in detaliu despre ce s-a intamplat in noaptea de 15 spre 16 septembrie in localul din zona „Gradina Mare”.

Interlopul este arestat preventiv si acuzat de tentativa de omor calificat, port si folosire fara drept de obiecte periculoase si tulburarea linistii si ordinii publice.

„Nu s-a dorit aflarea adevarului, ci doar demonizarea persoanei mele in lipsa probelor, ca opinia publica sa se uite intr-o singura directie si la un singur vinovat. Uneori am impresia ca totul ar fi decurs mai bine daca ma lasam omorat in club. Trebuia sa le facilitez sportivilor americani intrarea in baie, sa termine definitiv cu viata mea, sa ma omoare in bataie cu sticle, pumni si picioare, ca sa scutesc procuratura de o ancheta dificila. 
 
Asistam la o premiera, unde palmaresul meu infractional ajuta la justificarea comportamentului lor agresiv, stabilesc ca delictul comis a fost din cauza fricii a ce li se putea intampla si un argument solid pentru a fi pusi in libertate. Foarte curios as fi fost sa stiu cat de inversunat sustinea procurorul cauza decedatului (n.r. Dasaev, daca nu s-ar fi aparat)”, a declarat acesta pentru siteul debraila.ro

„Trei martori foarte curiosi, inconstienti, neinarmati, neinfricati, au fost prezenti in mijlocul evenimentului, dar nu au intervenit ca sa aplaneze conflictul si doar au avut rolul de observatori in timp ce ne loveam intre noi, fara sa explice ce cautau in acea imprejurare. Daca erau niste simpli cetateni cu spirit civic si frica lui Dumnezeu, ce au fost participanti fara voia lor la acest scandal violent, normal ar fi fost sa contacteze imediat organele competente, sa relateze in cel mai mic detaliu ce au vazut pentru a nu risca sa fie acuzati de complicitate sau tainuire, nu se lasau cautati dupa două luni pentru a povesti niste aberatii sub protectia anonimatului”, a continuat acesta.

 

Afla mai multe despre: baschetbrailascandalatacdasaevamericani 

viewscnt
Articole similare