Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo a plecat spre Kiev pentru amicalul cu Mircea Lucescu! Mulţescu, neclar în privinţa cazurilor de COVID-19: "El şi încă unul, nu mai ştiu. Îl înlocuim" VIDEO

Dinamo a plecat spre Kiev pentru amicalul cu Mircea Lucescu! Mulţescu, neclar în privinţa cazurilor de COVID-19: "El şi încă unul, nu mai ştiu. Îl înlocuim" VIDEO

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Gheorghe Mulţescu, a oferit câteva declaraţii pe aeroport la plecarea echipei spre Ucraina, acolo unde "câinii" vor disputa un amical cu Dinamo Kiev.

Gigi Mulţescu, înainte de Dinamo Bucureşti - Dinamo Kiev! Ce a spus despre situaţia cauzată de COVID-19

Dinamo Bucureşti va disputa un meci amical cu echipa lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, în data de 27 martie, în Ucraina. Banii strânşi din organizarea partidei vor fi folosiţi pentru plata licenţei pentru sezonul următor, a precizat DDB, care a strans aproape toată suma necesară. 

La plecarea spre Ucraina, Gheorghe Mulţescu a vorbit despre eveniment: "Eu ştiu dacă e suficient doar meciul ăsta? Trebuie să mai şi jucăm, aşa că suntem aici pentru a ne folosi de acest prilej, pentru a ne întâlni cu o echipă valoroasă, de Champions League. Ne măsurăm forţele cu ei şi să avem acumulări. În acelaşi timp, e şi o relaţie sentimentală între noi şi Dinamo Kiev prin domnul Mircea Lucescu, cel care a mediat acţiunea", a declarat antrenorul dinamovist pe aeroport. 

De asemenea, Gheorghe Mulţescu a vorbit şi despre situaţia generată de COVID-19 la Dinamo Bucureşti. Antrenorul a dezvăluit că Vlad Achim a fost testat pozitiv, dar nu a putut oferi mai multe detalii cu privire la alţi jucători.

"Bejan şi Răuţă au făcut antrenament cu mine azi dimineaţă. Ieri au fost... S-a făcut testarea şi a apărut Achim (n.r. - testat pozitiv), care a şi rămas acasă şi nu mai ştiu... Încă cineva. Dacă am spus unul... Nu mai contează. Îl înlocuim. Filip e accidentat, nu a mai jucat de la meciul cu Iaşi. Ceilalţi au rămas acasă, se recuperează, fac antrenament. 

Am trăit situaţii de acest gen, grele, la limită. Cu pandemie, cu carantină, de astea, dar am reuşit să le rezolvăm. Acum nu mai e timp prea mult. E Dinamo. Dacă era altă echipă, e clar că nu mă expuneam. Măcar ca experienţă sunt mai bogat decât ceilalţi antrenori. Nu vreau să ne încărcăm cu energie negativă şi cu lucruri care ne strică moralul. Cred că o rezolvăm. Sunt obstacole, trebuie să trecem şi de pandemie", a mai spus tehnicianul "câinilor".  

Din informaţiile obţinute de Telekom Sport, Ante Puljic este şi el infectat cu noul coronavirus. 

Lotul lui Dinamo Bucureşti pentru meciul cu Dinamo Kiev

Afla mai multe despre: dinamo bucurestidinamo kievgigi multescuamical dinamo dinamo kievgheorghe multescucovid gheorghe multescu 

viewscnt
Articole similare