Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo a ratat un jucător cu meciuri în Liga I: „Din cauza problemelor financiare nu a vrut să vină”

Dinamo a ratat un jucător cu meciuri în Liga I: „Din cauza problemelor financiare nu a vrut să vină”

Superliga

Comentarii

Dinamo trece printr-o perioadă extrem de grea din cauza problemelor financiare.

Formaţia din „Ştefan cel Mare” a încercat să aducă întăriri pe anumite posturi, însă s-a lovit de refuzul jucătorilor, care erau la curent cu ce se întâmplă la Dinamo. 

Managerul general al „câinilor”, Mario Nicoale a povestit despre cum a ratat un transfer important pentru echipa sa. Conform celor spuse de Nicolae, Yazalde Pinto a avut oferta pe masă, însă atacantul a refuzat.

Am încercat din ianuarie să aducem un atacant. Dar ce atacant care să fie la un nivel fizic bun şi care să aibă şi cifre bune poţi aduce acum? Mai e şi problema locurilor pentru extracomunitari. Eşti foarte îngrădit. Am fost foarte aproape să semnăm cu Yazalde Pinto. Mi l-am dorit foarte mult. A fost la Astra şi Hermannstadt. L-am vrut foarte mult. Cunoştea foarte bine campionatul şi a marcat pe unde a fost. Avea foarte multe atuuri. Din cauza problemelor financiare nu a vrut să vină. Înţeleg că din vară a avut oferte să continue în Liga 1, la Astra sau Hermannstadt. Înţeleg că a semnat în Liga a doua din Arabia Saudită. E o chestie de câteva zile. Şi pe acolo sunt probleme mari. A plecat antrenorul care l-a adus. A semnat şi cred că a şi reziliat. Era genul de atacant care ne-ar fi putut ajuta”, a spus Mario Nicolae la Look Sport.

Yazalde Pinto (32 de ani) a evoluat, în România, pentru Astra, Hermannstadt şi Gaz Metan. În prezent, acesta se află liber de contract, după ce s-a despărţit de Najran SC.

  • 18 goluri are Yazalde în Liga 1, în 84 de meciuri
  • 400.000 de euro e cota lui Yazalde, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

 

Afla mai multe despre: yazalde pintodinamo 

viewscnt
Articole similare