Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo aduce în probe un fost fotbalist de la Petrolul! Ultima dată a jucat în liga a cincea din Anglia. Ionel Gane va lua decizia finală

Dinamo aduce în probe un fost fotbalist de la Petrolul! Ultima dată a jucat în liga a cincea din Anglia. Ionel Gane va lua decizia finală

Dinamo București

Comentarii

Fostul fotbalist al Petrolului Ploieşti, Gevaro Nepomuceno, a fost adus în probe la Dinamo Bucureşti, iar antrenorul Ionel Gane va fi cel care va lua decizia finală.

Dinamo vrea să se întărească în atac, iar "câinii" au anunţat din urmă cu câteva zile că vor încerca să transfere câţiva fotbalişti. De altfel, Ionel Gane şi-ar fi dori întăriri şi să păstreze, pe cât posibil, lotul actual. 

Noul manager de la Dinamo, Marius Nicolae, este cel care s-a ocupat de venirea lui Gevaro Nepomuceno (28 de ani) în "Ştefan cel Mare". Fotbalistul de bandă din Curacao este liber de contract şi va da probe la Dinamo pentru a rămâne la echipă, susţine ProSport

Ionel Gane şi staff-ul său îl vor monitoriza pe Gevaro Nepomuceno, iar acesta ar putea intra în lot în următoarele etape. 

Gevaro Nepomuceno este liber de contract după despărţirea de echipa din liga a cincea din Anglia, FC Halifax Town. În Anglia, fotbalistul ajuns la Dinamo a mai jucat la Oldham şi Chesterfield.

Între 2014 şi 2016, Nepomuceno a jucat la Petrolul Ploieşti, unde a avut cifre modeste. Fotbalistul de bandă a marcat de două ori şi a pasat decisiv în două rândurk, în 58 de meciuri. 

 

 

 

Afla mai multe despre: dinamotransferuri dinamoionel ganegevaro nepomuceno 

viewscnt
Articole similare