Experiențe împreună.
You are here:

Dinamo, ”Barcelona României” | Când s-ar putea întoarce Cristi Borcea în Ştefan cel Mare: ”Atunci, probabil ar fi interesat!” EXCLUSIV

Dinamo, ”Barcelona României” | Când s-ar putea întoarce Cristi Borcea în Ştefan cel Mare: ”Atunci, probabil ar fi interesat!” EXCLUSIV
Comentarii

Ioan Becali a vorbit la Telekom Sport despre situaţia de la Dinamo, acolo unde fanii au reuşit să salveze clubul dintr-o situaţie extrem de dificilă.

Gruparea din Ştefan cel Mare este aproape de a obţine licenţa pentru sezonul viitor, cu ajutorul suporterilor acţionari.

Giovanni Becali crede că proiectul DDB trebuie să meargă înainte, dar că fanii au nevoie de o clarificare a situaţiei juridice şi chiar de mărirea cotizaţiei:

”E un proiect care trebuie să continuie într-o formă mai accentuată. Adică să mărească acea cotă de participare. Dacă s-au strâns aceşti bani, dacă sunt 25 de mii de fani şi măresc puţin cota, să vezi cum Dinamo face buget. Nu ştiu dacă pot să ridice această cotizaţie, dar vom vedea. Dinamo trebuie să-şi clarifice situaţia juridică. Aceşti 15-20 de mii trebuie să înţeleagă că este o societate ca Barcelona. Cu preşedinte şi Consiliu de Administraţie. Din 25 de mii trebuie să ai 1800 de cotizanţi importanţi care participă la alegerea unui Consiliu de Administraţie, care Consiliu alege un preşedinte. Din patru în patru ani, faci alegeri” a spus Ioan Becali, la Sport Report.

Becali a vorbit şi despre spaniolii care au sosit în Ştefan cel Mare, apoi a explicat în ce condiţii s-ar putea întoarce Cristi Borcea la Dinamo: ”Pe Melero îl cunosc de mult. Pe mine m-a chemat de două trei ori, şi când a început şi când a zis că nu mai vrea să aibă vreo legătură. Pe Rufo Collado îl ştiam, dar pe Cortacero nu-l cunoşteam. Nu ştiu şi nu vreau să mă amestec, mi-a zis că nu vrea să mai audă de Cortacero. Borcea nu mai vrea să audă de Dinamo. Eventual, Borcea, dacă s-ar construi un stadion ca cel din Giuleşti sau Ghencea, probabil cu alţi oameni de afaceri ar putea să participe. Şi-aşa, Dinamo fără stadion, chiar şi cu suporteri, este foarte greu. Uitaţi-vă la Gigi Becali. Şi-a făcut o bază ultra modernă şi plăteşte Arena Naţională ca şi cum ar fi stadionul echipei” a încheiat Becali.

viewscnt
Articole similare
Lovitura crunta: fostul mare baschetbalist si-a pierdut al doilea copil. Care e cauza mortii