Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dinamo e o echipă bună”. Leo Grozavu îşi avertizează jucătorii de pericolul din meciul contra formaţiei lui Ovidiu Burcă

”Dinamo e o echipă bună”. Leo Grozavu îşi avertizează jucătorii de pericolul din meciul contra formaţiei lui Ovidiu Burcă

CSM Poli Iași

Comentarii

Antrenorul celor de la Poli Iaşi, Leo Grozavu (56 de ani), a prefaţat jocul cu Dinamo, din Superligă. Cele două sunt nou-promovate în primul eşalon.

Poli Iaşi o va întâlni pe Dinamo în deplasare, vineri, 27 octombrie, de la ora 20:30, în etapa a 14-a din Superliga României, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Dacă formaţia bucureşteană traversează o perioadă complicată, ieşenii vin după două jocuri în care au obţinut patru puncte.

Leo Grozavu: ”Noi suntem în creştere. Am pierdut unul singur joc din ultimele şapte”

În conferinţa de presă dinaintea partidei, Leo Grozavu se arată încrezător că echipa sa poate obţine toate cele trei puncte din această deplasare.

Antrenorul lui Poli Iaşi a subliniat încă o dată forma sportivă bună pe care o traversează gruparea din Copou.

”Va fi o partidă încrâncenată datorită situaţiei din clasament a dinamoviştilor, dar noi avem dorinţă să câştigăm. Avem problemele noastre, nu ne interesează ce se întâmplă în alte părţi.

Dinamo e o echipă bună, mai puţin omogenă în ultima perioadă, pentru că au apărut foarte mulţi jucători noi, pe care nu-i cunoaştem foarte bine, jucători care au nevoie de timp de acomodare. 

Noi suntem în creştere, în ultimele şapte jocuri am pierdut unul singur, în deplasare, la Rapid, la un gol diferenţă”, a declarat Leo Grozavu, înainte de meci.

Poli Iaşi se află pe locul 11, cu 15 puncte, în timp ce Dinamo ocupă locul 15, cu doar nouă puncte.

Afla mai multe despre: iasidinamoleo grozavu 

viewscnt
Articole similare