Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo - FCSB, în semifinalele Cupei României | Gabi Torje: "Sunt două echipe rănite". Mesaj clar pentru fotbaliştii dinamovişti după ultimele umilinţe

Dinamo - FCSB, în semifinalele Cupei României | Gabi Torje: "Sunt două echipe rănite". Mesaj clar pentru fotbaliştii dinamovişti după ultimele umilinţe

Cupa României

Comentarii

Fotbalistul lui AE Larisa, Gabi Torje, a vorbit, pentru Telekom Sport, despre derby-ul pe care l-a trăit de multe ori în tricoul clubului din "Ştefan cel Mare".

Dinamo - FCSB, LIVE VIDEO, de la 20:00, la Telekom Sport 1, în semifinalele Cupei României

"Cu siguranţă mă voi uita. Ce să zic, este un derby al orgoliilor, două echipe rănite care au pierdut lupta cu... Dinamo, în primul rând play-off-ul, FCSB a pierdut lupta la titlu şi vor să salveze sezonul cu această cupă. La fel şi Dinamo. Va fi un meci crâncen şi foarte disputat. Din păcate se joacă fără suporteri, ceea ce îi va scădea la jumătate intensitatea ca să zic aşa. 

În ultima perioadă la Dinamo a fost o incertitudine legată de ce va fi, de continuitate, dacă vor fi probleme, dacă... Nu se ştie nimic deocamdată. Însă trebuie să se motiveze la acest meci, să uite de tot şi să se gândească la ceea ce trebuie să obţină: calificarea în finală", a declarat fostul mijlocaş al "câinilor" pentru Telekom Sport. 

Gabi Torje şi-a amintit şi de finala de Cupa României pierdută de Dinamo în faţa lui FCSB, la Braşov, în 2011. La finalul acelui meci, jucătorul care urma să se transfere la Udinese a plâns: "Bun, sunt amitiri frumoase până la final, când am pierdut. Am avut un meci bun personal. Şi noi am jucat bine, un stadion plin cu suporteri şi ai noştri şi ai lor. Suporteri adevăraţi. Un meci foarte frumos, foarte intens disputat. Cu siguranţă vor reveni aceste derby-uri să fie cum au fost. Când se va ajunge şi la Dinamo la un lot valoros ca cel al Stelei şi se vor bate la campionat. Cu siguranţă că acest trofeu s-ar corela şi cu calificarea în Europa League şi s-ar salva sezonul.

Cu Dică am multe derby-uri. Multe derby-uri. Un jucător care a făcut istorie la Steaua. Şi ca antrenor a avut rezultate destul de bune. Acum este antrenorul echipei naţionale şi, dacă voi avea ocazia să mă întâlnesc cu el, să lucrez cu el, va fi o plăcere", a mai spus Gabi Torje.  

Afla mai multe despre: gabi torjedinamofcsb 

viewscnt
Articole similare