Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo încă visează să-l repatrieze pe Ştefan Radu. ”Îl aşteptăm să termine vacanţa”. Burcă a discutat cu Mircea Lucescu. ”I-am povestit...”

Dinamo încă visează să-l repatrieze pe Ştefan Radu. ”Îl aşteptăm să termine vacanţa”. Burcă a discutat cu Mircea Lucescu. ”I-am povestit...”

Superliga

Comentarii

Delegaţia lui Dinamo a sosit astăzi la Aeroportul Internaţional Henri Coandă din Otopeni pentru a pleca în cantonament în Slovacia. Ovidiu Burcă a vorbit posibilele veniri în tabăra ”câinilor”, atât la nivelul lotului, cât şi la nivel administrativ.

 
Tehnicianul lui Dinamo speră că, Mircea Lucescu să se implice la Dinamo, echipă la care jucat timp de 15 ani şi pe care a antrenat-o cinci sezoane. ”Il Luce” este în prezent antrenorul lui Dinamo Kiev, dar Fenerbahce şi-l doreşte pe român în staff-ul administrativ al clubului

Dinamo încă visează să-l repatrieze pe Ştefan Radu. ”Îl aşteptăm să termine vacanţa”. Burcă a discutat cu Mircea Lucescu. ”I-am povestit...”

”A fost o perioadă care ne-a ridicat de la pământ. Sper să revenim cu picioarele pe pământ acum şi să ajungem la primul meci concentraţi 100%. Avem 3 meciuri amicale. Vom mai avea unul când ne vom întoarce, deci sunt 4. Nu sunt adeptul cantonamentelor dure, clasice, aşa cum le ştiaţi odată. O să facem ce am făcut şi până acum.

Amicalul cu Dinamo Kiev e unul pe care îl aşteptăm. E o mândrie şi o onoare că pot să îl întâlnesc pe domnul Mircea Lucescu. Din cauza dumnealui am început să iubesc Dinamo, echipa aia fantastică pe care a făcut-o la finalul anilor 80. Sunt sigur că va fi o întâlnire agreabilă.

(n.r. despre o posibilă venire a lui Mircea Lucescu la Dinamo?) Nu ştiu, ştiu că au existat anumite discuţîi. Eu personal i-am povestit ce se întâmplă la Dinamo azi. El întotdeauna va fi implicat la Dinamo într-un fel sau altul. Ar însemna un lucru fantastic pentru Dinamo, cred că e cel mai important om din fotbalul românesc. Dinamo ar beneficia foarte mult dacă dumnealui ar decide să vină alături de noi.

(n.r. E posibil să mai vină jucători?) Da, există şanse. Avem nişte jucători pe care îi urmărim de ceva timp. Unii sunt în Bucureşti deja, alţii vor veni acolo. Trebuie să reconstruim echipa, să aducem nişte jucători care să ne permită la nivelul primei ligi să avem un lot numeros şi calitativ. Îi ştim de ceva timp, suntem în contact cu ei. Nu aducem jucători în probe, în general. Trebuie aduşi jucători pe care i-ai urmărit în prealabil şi noi asta am făcut.

Am stat de vorbă cu noii acţionari, i-am simţit puţin trişti, nu înţeleg de unde toate atacurile împotriva lor. Eu rămân alături de ei, au venit într-un moment în care nimeni nu venea. Şi ne-au adus linişte, stabilitate. Eu le-am cerut să avem salariile plătite la zi şi să nu facă promisiuni pe care nu le pot onora.

Până azi, relaţia mea cu ei e fantastică. Au rezolvat toate problemele. Există presiunea cu transferuri rapide, dar eu cred că lumea trebuie să fie liniştită. Dacă eu am linişte şi încredere, toată lumea trebuie să fie liniştită. (n.r. despre Hanca) Este un jucător care poate fi interesant pentru Dinamo, dar în momentul ăsta nu…”

”Câinii” pregătesc lovitura verii. Îl vor pe Ştefan Radu

(n.r. despre Ştefan Radu) ”Au fost nişte discuţîi, ele nu au mai avansat, vom vedea. Este în vacanţă, îl aşteptăm să termine vacanţa, să se reia discuţiile cu el. Ar fi extraordinar pentru noi să ni se alăture.

Are familia acolo, s-a stabilit de foarte mult timp, nu e o decizie uşoară pentru el. Dar vom vedea. Unii dintre cei pe care îi vom aduce sunt experimentaţi, au deja meciuri la nivelul primei ligi. Unii sunt mai tineri. Dar important e să fie valoroşi. Dacă au şi experienţă şi sunt şi valoroşi, e mai greu să ni-i permitem noi”, a declarat Burcă la aeroport.

Ştefan Radu a jucat pentru prima echipă a lui Dinamo în perioada 2006-2008. Lazio l-a transferat pe fundaşul român în vara anului 2008, iar Radu a scris istorie pentru capitolini. Fostul fotbalist al lui Dinamo este jucătorul cu cele mai multe meciuri din istoria lui Lazio.

 

Afla mai multe despre: dinamomircea lucescuburcă 

viewscnt
Articole similare