Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, înfrângere în faţa revelaţiei din Liga 1! Emil Săndoi: "Este unul dintre cele mai bune jocuri pe care le-am făcut"

Dinamo, înfrângere în faţa revelaţiei din Liga 1! Emil Săndoi: "Este unul dintre cele mai bune jocuri pe care le-am făcut"

Dinamo București

Comentarii

Tehnicianul echipei Chindia Târgovişte, Emil Săndoi, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Dinamo, scor 1-0, că îşi felicită fotbaliştii pentru atitudine şi că a fost unul dintre cele mai bune jocuri ale formaţiei sale.

“Vreau să îi felicit pe băieţi pentru evoluţia aproape pe tot parcursul jocului de astăzi. Am demonstrat că suntem o echipă disciplinată, care şi-a creat ocazii de gol. Este o victorie meritată. Băieţii au conştientizat că numai cu muncă, cu dăruire, cu sacrificiu şi cu disciplină de joc se pot obţine rezultate. Am abordat cu o atitudine bună această partidă. Este unul dintre cele mai bune jocuri pe care le-am făcut”, a spus Săndoi. 

El a vorbit şi despre starea terenului la partida cu Dinamo: “Mă aşteptam să fie chiar mai rău terenul. La frigul care a fost şi ninsoarea care a căzut terenul a fost destul de bun. Jucătorii au putut să aibă stabilitate pe picioare”.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I. Golul a fost marcat de Berisha, în minutul 65.

Afla mai multe despre: emil sandoichindia targovistedinamo 

viewscnt
Articole similare