Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, invincibilă în cantonamentul din Austria. A transferat un jucător cu două finale ale Ligii Campionilor

Dinamo, invincibilă în cantonamentul din Austria. A transferat un jucător cu două finale ale Ligii Campionilor

Handbal

Comentarii

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a învins formaţia austriacă Fivers Viena, scor 34-32 (17-11), într-o partidă amicală disputată joi, în turneul de pregătire din Austria. Cu o zi înainte, Dinamo răpusese şi campioana Austriei, Krems, cu 30-27.

Zilele trecute, Dinamo a izbutit cel mai grandios transfer din Liga Zimbrilor, în această vară. L-a adus pe iranianul Moorchegani Iman Jamali, în vârstă de 27 de ani, de la Vezprem (Ungaria). Acesta a semnat un contract de un an, cu posibilitatea de prelungire pentru încă un sezon. Jamali este un jucător care a evoluat şapte sezoane în Liga Campionilor, unde a marcat 206 goluri, şi a fost pe teren în două finale ale Ligii Campionilor, bifate de Vezprem. La nivelul echipei naţionale, Jamali a ales să reprezinte Ungaria, pentru care a evoluat la Campionatul Mondial din acest an.

Tot în acest sezon, Dinamo i-a mai adus pe Mamdouh Shebib (Montpellier), Stefan Vujic (Steaua), Alexandru Asoltanei (HC Buzău), Raul Nantes Campos (Helvetia Anaitasuna) şi Călin Hossu (U Cluj). La capitolul plecări, faţă de anul trecut, Dinamo s-a despărţit de Andrasz Szasz (Tatabanya), Vitaly Komogorov (Tatabanya), Hugo Descat (Montpellier), Ciprian Şandru (Potaissa Turda), Ştefan Grigoraş (CSM Făgăraş) şi Florin Acatrieni (HC Vaslui).

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare