Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo Kiev a irosit o multitudine de şanse cu Barcelona, iar acestea s-au răzbunat! Reacţia lui Mircea Lucescu: ”Au avut ocazii doar din greşelile noastre”

Dinamo Kiev a irosit o multitudine de şanse cu Barcelona, iar acestea s-au răzbunat! Reacţia lui Mircea Lucescu: ”Au avut ocazii doar din greşelile noastre”
Comentarii

Dinam Kiev a pierdut confruntarea cu Barcelona din a patra rundă a grupelor Ligii Campionilor, scor 0-1, pe teren propriu.

În rundele a treia şi a patra din Liga Campionilor, Dinamo Kiev a dat peste FC Barcelona. Cu clubul catalan într-o criză nemaivăzută, era şansa ucrainenilor de a obţine un rezultat împotriva uneia dintre cele mai marie chipe din lume.

După ce au pierdut 0-1 în Spania, jucătorii lui Mircea Lucescu au vrut să îşi ia revanşa la Kiev, dar au fost răpuşi cu acelaşi scor şi pe teren propriu.

În cea de a doua confruntare însă, ucrainenii au avut o multitudine de ocazii, dar s-au întrecut în ratări. Shaparenko a irosit mai multe oportunităţi incredibile, iar nici colegii săi ”nu s-au lăsat mai prejos”.

Într-un final, ocaziile ratate s-au răzbunat, iar Ansu Fati a dat lovitura pentru catalani, în minutul 70. Barca a ţinut apoi de rezultat şi a obţinut victoria, urcând pe poziţia secundă, cu şase puncte după patru etape, toate obţinute împotriva lui Mircea Lucescu.

Dinamo Kiev a irosit o multitudine de şanse cu Barcelona, iar acestea s-au răzbunat!

După fluierul final, tehnicianul român a recunoscut că diferenţa a fost făcută de calitatea echipelor, cu trei adversare redutabile înfruntate de campioana Ucrainei în grupă.

”Il Luce” a afirmat că Barcelona a obţinut cele trei puncte pe greşelile jucătorilor săi, dar că este mulţumit per total de prestaţia echipei.

”(n.r. era de ajuns să marcăm în situaţiile pe care le am avut pentru că) Am avut situaţii foarte bune. Nu am marcat pentru că suntem într-o grupă foarte puternică.

Toate trei echipele sunt mai bune decât noi, mai puternice decât noi. Noi încercăm să creştem, nu uitaţi că această echipă cinci ani nu a văzut Champions League.

Este o bună experienţă şi o bună lecţie pentru jucătorii noştri. Am avut mai multă îndrăzneală faţă de precedentele jocuri şi am ajuns cu mai multă facilitate la finalizare.

I-am împiedicat să-şi pună în valoare calităţile individuale, ne-am apărat şi asta a fost un câştig pentru noi, pentru că am ştiut să-i împiedicăm pe ei să ajungă la gol.

Ocaziile pe care le-au avut le-au avut din greşelile noastre, greşeli din curajul de a înfrunta o echipă ca Barcelona.

Sunt convins că şi împotriva lui Bayern vom face un meci bun. Nu spun că vom câştiga, dar vom face un meci bun”, a declarat Mircea Lucescu.

Afla mai multe despre: champions leagueliga campionilordinamo kievmircea lucescudinamo kiev barcelona 

viewscnt
Articole similare