Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo Kiev, eşec dramatic cu Beşiktaş, în Giuleşti. Tirada lui Mircea Lucescu: ”Un arbitru cu bun simţ nu dă penalty. Nu pot să îşi bată joc toţi”

Dinamo Kiev, eşec dramatic cu Beşiktaş, în Giuleşti. Tirada lui Mircea Lucescu: ”Un arbitru cu bun simţ nu dă penalty. Nu pot să îşi bată joc toţi”
Comentarii

Dinamo Kiev şi Mircea Lucescu (78 de ani) au avut parte de un meci pe cinste pe arena din Giuleşti, în compania turcilor de la Beşiktaş.

Eşec dramatic pentru Dinamo Kiev, în Giuleşti. Echipa lui Mircea Lucescu a pierdut turul cu Beşiktaş cu un gol în minutul 90+5

Dinamo Kiev, antrenată de reputatul Mircea Lucescu, a pierdut dramatic, joi, la Bucureşti, scor 2-3, în faţa formaţiei Beşiktaş Istanbul, în prima manşă a play-off-ului din Conference League.

Pe stadionul Giuleşti-Rapid, Beşiktaş a condus cu 1-0 la pauză, după un penalty transformat de Aboubakar, în minutul 40. 

Elevii lui Mircea Lucescu au egalat în minutul 60, prin Shaparenko, după ce au avut un gol anulat de VAR în minutul 46 – la Karavaev.

Colley i-a readus pe turci în avantaj, în minutul 64, cu o lovitură de cap, dar Dinamo Kiev a egalat repede, în minutul 66, cu o reuşită a lui Voloshin. 

Totuşi, Beşiktaş a înscris golul victoriei în minutul 90+5, când a marcat Bakhtyor Zaynutdinov.

Astfel, Dinamo Kiev a pierdut cu 2-3 şi are şansa a doua în returul de la Istanbul, care va avea loc joia viitoare, 31 august, de la ora 21:00.

Dar la conferinţa de presă de la finalul meciului de la Bucureşti, Mircea Lucescu a izbucnit la adresa arbitrajului, reclamând faza penalty-ului din care Beşiktaş a deschis scorul.

”O să spuneţi că am ceva cu arbitrii, am văzut golul anulat la televizor, nu era niciun fel de problemă. Un arbitru cu bun simţ nu dă penalty la acea fază.

Suntem campioni în privinţa golurilor anulate în cupele europene. Nu pot să îşi bată joc toţi de o echipă care nu are spectatori în tribune.

Meciul a fost bun, cred că am avut mai multe posibilităţi de a marca, am făcut greşeli, se fac tot timpul.

E un rezultat negativ, dar este pozitiv din punct de vedere al jocului, din punct de vedere al capacităţii echipei de a-şi domina adversarii”, a declarat Mircea Lucescu, după meci.

Mircea Lucescu a antrenat-o pe Beşiktaş Istanbul timp de doi ani, în perioada 1 iulie 2002 - 1 mai 2004.

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamo kievgiulesticonference league 

viewscnt
Articole similare