Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, remiză cu Genclerbirligi SK în primul amical al iernii

Dinamo, remiză cu Genclerbirligi SK în primul amical al iernii
Comentarii

Echipa Dinamo a remizat, scor 1-1, cu Genclerbirligi SK, într-un meci amical disputat în cantonamentul de la Belek (Turcia).

Golul echipei Dinamo a fost marcat de Neluţ Roşu în minutul 52.

La 12 ianuarie, Dinamo va juca un al doilea amical la Belek, cu belgienii de la Charleroi RSC.

  • Echipa de start Dinamo: Golubovic - Lucas, Patriche, Homawoo - Costin, Iglesias, Ilic, Amzăr - Ghezalli, Goncalo, Abdallah 
  • Rezerve: Began, Moura, Bena, D. Irimia, Politic, Borduşanu, A. Bani, R. Grigore, A. Irimia, Roşu

Cornel Dinu, despre Zeljko Kopic

"Procurorul" consideră că Dinamo are şanse mai mari de salvare cu croatul Zeljko Kopic, după ce a remarcat câteva calităţi de când a preluat 'haita". 

"Fotbalul croat are personalităţi, e un antrenor care ar putea reuşi cu Dinamo, dar greu în condiţiile actuale. Eu cred că lucrurile sunt profunde încă din perioada lui Burcă. Echipa de atunci dădea dovadă de lipsa unor posibilităţi ofensive, care au continuat.

Dacă nu se vor aduce nişte jucători cu adevărat care să ridice valoarea... Sunt antrenori care pot ridica valoarea echipei, n-a fost cazul lui Burcă, dar poate fi cazul lui Kopic. Convingerea mea e că situaţia lui Kopic e foarte grea, mai ales că nu cred că vor aduce jucătorii de care au nevoie.

Kopic e un om bine pregătit, provine dintr-un fotbal puternic, dar are nevoie de timp şi timpul e necruţător pentru Dinamo. Deja dacă lucrurile nu sunt formate ca lot, lucrurile sunt periculoase pentru rămânerea în prima divizie pentru Dinamo", a mai spus Cornel Dinu, pentru Orange Sport. 

  • 15 e locul ocupat de Dinamo în Superliga, cu 16 puncte.

Dinamo a ratat transfer după transfer, iar Cornel Dinu a dat sentinţa: "Nu sunt bani! E firesc să se întâmple ce se întâmplă acum" | EXCLUSIV

 

Afla mai multe despre: dinamogenclerbirligi skmeci amical 

viewscnt
Articole similare