Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo sau FCSB? Harlem Gnohere, comparaţie între echipele pentru care a jucat în Liga 1: "Nu mai era acelaşi entuziasm acolo"

Dinamo sau FCSB? Harlem Gnohere, comparaţie între echipele pentru care a jucat în Liga 1: "Nu mai era acelaşi entuziasm acolo"

FCSB

Comentarii

Harlem Gnohere a acordat un interviu jurnaliştilor din ţara natală, Franţa, după ce a părăsit-o pe FCSB. Atacantul a făcut o comparaţie între cariera sa de la vicecampioana României şi cea de la Dinamo.

În România, Gnohere s-a afirmat la Dinamo, începând cu 2015, atunci când Mircea Rednic l-a adus în "Ştefan cel Mare". După două sezoane în care a fost unul dintre cei mai buni străini din România, a făcut pasul la FCSB. Totuşi, aventura sa la echipa finanţată de Gigi Becali s-a terminat fără glorie, în urmă cu câteva zile. 

Recent, Gnohere a vorbit despre echipele la care a jucat în România: "Sunt apreciat în ambele tabere, deci este dovada clară că da. Am făcut această alegere, deoarece am vrut să joc în cupele europene şi nu aveam această posibilitate la Dinamo. Am putut face asta în sezonul următor la Steaua, de aceea am decis să plec. Să pleci de la Paris la Marseille sau invers e mai simplu acum decât înainte, dar întotdeauna este dificil aici.", a declarat francezul pentru Le Petit Reporter Foot.

Gnohere a evidenţiat atmosfera pe care o fac fanii lui Dinamo: "Pentru mine, care am jucat la ambele cluburi, cel mai mare derby din România rămâne Steaua - Dinamo. Aici nu există niciun dubiu. Înainte de primul meu derby, în 2015-2016, fanii lui Dinamo au venit la baza de antrenament în timpul săptămânii şi ne-au încurajat foarte mult.

Apoi, când am trecut la Steaua, nu mai era acelaşi entuziasm la baza de pregătire. La Dinamo simţi o presiune mai mare decât atunci când joci la Steaua", a adăugat fostul fotbalist al FCSB. 

Afla mai multe despre: harlem gnoherefcsb 

viewscnt
Articole similare