Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo transferă un fundaş pe care în vară l-a dorit Feyenoord Rotterdam. Detalii de ultimă oră din Ştefan cel Mare

Dinamo transferă un fundaş pe care în vară l-a dorit Feyenoord Rotterdam. Detalii de ultimă oră din Ştefan cel Mare

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic reuşeşte să-şi contureze încet-încet lotul pentru partea a doua a campionatului. Cel mai nou nume intrat pe lista ”câinilor” a fost la un pas în vara trecută de un super transfer la Feyenoord Rotterdam.

Damien Dussaut este un fotbalist de origine franceză care poate evolua ca fundaş dreapta. Jucătorul în vârstă de 24 de ani evoluează în prezent la Saint Truidense VV din Belgia, dar în vară, presa olandeză îl dădea ca sigur la Feyenoord Rotterdam.

În august 2018, elfvoetbal.nl scria despre interesul olandezilor pentru fundaşul dreapta de la Saint Truidense. Atunci, negocierile s-au blocat şi francezul născut la Creteil a rămas în Belgia. Dussaut va ajunge foarte probabil în România în această iarnă, Rednic având o contibuţie decisivă în a-l convinge.

Fundaşul dreapta mai are contract doar până în vară cu Saint Truidense VV şi poate evolua atât ca aripă dreapta, cât şi ca fundaş lateral stânga. În sezonul trecut, Dussaut a jucat în 27 de meciuri pentru formaţia sa şi a marcat două goluri. El nu a mai evoluat în ultima vreme pentru galben - albaştrii şi îşi va rezilia acordul cu grupaea belgiană, urmând a ajunge în Ştefan cel Mare ca jucător liber de contract. 

Afla mai multe despre: damian dussautdinamo bucureşti 

viewscnt
Articole similare