Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, TUN uriaş pe piaţa transferurilor! Andrei Nicolescu aduce mijlocaş cu peste 30 de meciuri în Champions League

Dinamo, TUN uriaş pe piaţa transferurilor! Andrei Nicolescu aduce mijlocaş cu peste 30 de meciuri în Champions League
Comentarii

Andrei Nicolescu, preşedintele lui Dinamo, vrrea să îl aducă la club pe Ljubomir Fejsa (35 de ani), mijlocaş defensiv.

Dinamo pregăteşte un transfer de TOP în pauză de iarnă! Andrei Nicolescu vrea să dea lovitura

După lovitura dată prin transferul lui Darko Velkovski, dinamoviştii pregătesc un nou ŞOC pe piaţa transferurilor. Andrei Nicolescu, preşedintele lui Dinamo, are o nouă ţintă importantă: mijlocaşul sârb Ljubomir Fejsa, fotbalist cu un CV impresionant.

Sârbul de 35 de ani a jucat la Benfica între 2013 şi 2020, bifând 33 de meciuri în UEFA Champions League. Nu a fost singurul club mare la care a jucat Fejsa, el înregistrând minute şi la Olympiakos sau Deportivo Alaves.

Momentan este liber de contract după ce s-a despărţit de Partizan Belgrad în vară. Dinamo vrea cu orice preţ să realizeze mutarea, dar fotbalistul nu este mulţumit de propunerea lui Nicolescu, anunţă Fanatik.

Preşedintele clubului din Ştefan cel Mare i-a propus 12.000 de euro, dar pretenţiile sârbului se ridică la alte standarde.

  • Ljubomir Fejsa a bifat 25 de selecţii în naţionala Serbiei pentru care a jucat între 2007 şi 2019

"Este un profesionist, are personalitate". Zeljko Kopic, nerăbdător să vadă noua achiziţie de la Dinamo pe teren

Dinamo Bucureşti a oficializat, miercuri, primul transfer important al campaniei de ”mercato” din iarnă. Antrenorul dinamoviştilor, Zeljko Kopic a vorbit despre Darko Velkovski, fundaşul central din Macedonia de Nord în această iarnă.

Dinamo a anunţat, miercuri, primul transfer din această iarnă: este vorba despre un fundaş central cu 48 de selecţii pentru naţionala Macedoniei de Nord şi cu meciuri la EURO 2020, cotat la 1.800.000 de euro, conform transfermarkt.com

Antrenorul "câinilor roşii", Zeljko Kopic, a lăudat cea mai recentă achiziţie a echipei de pe locul 15 în Superliga.

“Darko este un jucător care a câştigat şapte trofee în cariera sa şi a jucat de 48 de ori pentru echipa sa naţională. Îl cunosc foarte bine din vremea când a jucat la Rijeka cu care a câştigat de două ori Cupa Croaţiei.

La 28 de ani, este în perioada ideală, de asemenea, este un mare profesionist şi un jucător de echipă cu o personalitate puternică”, a zis Kopic, potrivit iamsport.ro

“Cert este că îi va lua ceva timp să se adapteze la echipă şi să ajungă la starea optimă, dar cred că prin calitatea lui va ajuta echipa în atingerea obiectivelor stabilite. Sunt foarte mulţumit de semnarea lui la Dinamo”, a continuat antrenorul lui Dinamo.

Afla mai multe despre: andrei nicolescudinamotransfer 

viewscnt
Articole similare