Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamoviştii ies la atac după ce România a rămas fără nicio echipă în Europa: "O pată pentru tot fotbalul românesc"

Dinamoviştii ies la atac după ce România a rămas fără nicio echipă în Europa: "O pată pentru tot fotbalul românesc"

UEFA Europa League

Comentarii

Antrenorul FC Dinamo, Florin Bratu, a declarat, vineri, că eliminarea CFR-ului din Europa League reprezintă o pată pentru tot fotbalul românesc şi s-a referit şi la meciul FCSB-ului.

"Cred că e o pată nu foarte bună pentru tot campionatul, tot fotbalul românesc şi nu vreau să includ aici doar CFR, pentru că, iată, ne-a scos o echipă de semiamatori, ceea ce nu este în regulă şi cred eu că ar trebui să ne dea foarte mult de gândit. 

Steaua a fost aproape de calificare. Din păcate, o lipsă de concentrare, de maturitate a lui Vlad a făcut ca lucrurile să ia o întorsătură neplăcută pentru Steaua. Steaua a făcut un joc bun, a arătat consistenţă bună, din păcate nu s-a calificat şi acum ne vom război aici", a declarat tehnicianul dinamovist, într-o conferinţă de presă.

România nu mai are nicio echipă în cupele europene, înaintea fazei grupelor Ligii Europa şi Ligii Campionilor. O situaţie similară s-a întâmplat în sezonul 2015/2016, când Steaua şi Astra Giurgiu erau eliminate în play-off-ul Ligii Europa.

Campioana CFR Cluj şi vicecampioana FCSB au părăsit Liga Europa, joi seară, în play-off, după ce au fost eliminate de Dudelange, respectiv Rapid Viena.

Afla mai multe despre: bratufcsbcfr 

viewscnt
Articole similare