Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamoviştii se pregătesc să meargă la TAS şi trag un semnal de alarmă: "Dacă ştergem punctele şi în play-off, Craiova este campioană"

Dinamoviştii se pregătesc să meargă la TAS şi trag un semnal de alarmă: "Dacă ştergem punctele şi în play-off, Craiova este campioană"

Fotbal

Comentarii

Suporterii lui Dinamo fac chetă pentru a plăti taxa de 18.000 de euro ce le-ar permite să-şi susţină cauza la Tribunalul Sportiv de la Lausanne, împotriva celor de la FRF şi LPF, foruri care ar putea decide retrogradarea istorică a clubului din "Ştefan cel Mare".

Suporterii din "Peluza Cătălin Hîldan" au făcut un apel, în acest sens, pe pagina oficială de Facebook, acolo unde îşi expun cele 10 puncte pe care le consideră fundamentale în acest demers şi care le dă încredere că vor câştiga procesul intentat la TAS.

"Iată parte din argumentele raţionale, 10 la număr, în susţinerea poziţiei noastre:

1. AU ÎNJUMĂTĂŢIT PUNCTELE din sezonul regulat. Ok. Aşa e regula cu playoff şi playout.

DAR CUM SĂ ŞTERGI DE TOT PUNCTELE din sezonul regulat?!!! Păi tocmai sezolul regulat e baza campionatului. De-aia se şi numeşte REGULAT. Acea parte a campionatului este REGULA, iar playoff-ul şi playout-ul sunt ceva extra, pentru departajare.


NU POŢI SĂ ŞTERGI SEZONUL REGULAT. E ceva ce nu s-a întâmplat NICIODATĂ în NICIO ŢARĂ DIN LUME.

Ura faţă de Dinamo i-a orbit pe mulţi şi nu mai pot vedea ADEVĂRUL.

2. NU POŢI să aplici o regulă de calculare a punctelor în playout şi O ALTĂ REGULĂ în playoff.
Dacă şi în playoff ştergi punctele din sezonul regulat, Craiova ar fi campioană.

3. NU POŢI SĂ INVENTEZI O REGULĂ pe baza voturilor echipelor direct interesate. Punctul lor de vedere este viciat de interesul direct şi este cu totul contrar meritului sportiv.

4. NU POŢI SĂ SCHIMBI regula jocului din mers. E ca şi cum ai veni cu o regulă nouă la pauza meciului. Echipele trebuie să fie informate din timp pentru a urmări strategia prin care se pot salva.

5. NU POŢI SĂ CERI UN VOT PRIN EMAIL şi să dai ocazia cluburilor să încingă telefoanele pentru a se pune de acord cum votează.
Votul nu mai este individual, ci colectiv, bazat pe interese de grup.

6. NU POŢI SĂ-I IEI LUI DINAMO DREPTUL DE A-ŞI JUCA RESTANŢELE şi în schimb să programezi alte meciuri FĂRĂ MIZĂ, Astra - Craiova şi Astra - Fcsb.
Dacă acele două meciuri nu se vor mai juca, asta va fi doar din cauza unui nou caz de coronavirus la Craiova!!

7. Playoff-ul şi playout-ul sunt un supliment al sezonului regulat. La fel cum prelungirile unui meci eliminatoriu sunt un timp suplimentar pentru departajare. Daca în tur ai pierdut cu 2-0 şi în retur conduci cu 2-0 după 90 de minute, se intră în timpul suplimentar. DAR NU SE ŞTERG GOLURILE DIN CELE 90 de minute!

8. Se insistă cu exemplul din 2017 când Fcsb şi Viitorul au avut o dispută legată de câştigarea titlului. Fcsb susţinea că trebuie să se ia în calcul şi punctele din sezonul regulat. TAS-ul a dat dreptate Viitorului (şi noi la fel), care câştigase playoff-ul. DAR ATENŢIE, atunci nu s-au şters punctele din sezonul regulat.

9. Argumentul de la pct 8 este de fapt în favoarea noastră. Pentru că noi cerem ca regula din playout şi playoff să fie unitară. V-aţi prins? În cazul acesta, aplicând acelaşi calcul, prin care ştergi punctele din sezonul regulat, Craiova este campioană.
Iar CFR Cluj, care a trişat prin schimbarea votului de ieri la LPF, ar râmâne cu ochii în soare, pentru că prin votul lor, şi-au tăiat craca de sub picioare şi au trimis titlul în Oltenia.

10. Ar fi normal ca regula din playout să se aplice şi în playoff din moment ce toate echipele din Liga 1 au participat la votul consultativ şi având în vedere că nici în playoff nu s-au disputat toate meciurile", au scris fanii dinamovişti.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare