Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamoviştii şi-au ales liderul! Pe cine trimit membrii Asociaţiei Peluza Cătălin Hîldan în conducerea lui Dinamo

Dinamoviştii şi-au ales liderul! Pe cine trimit membrii Asociaţiei Peluza Cătălin Hîldan în conducerea lui Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Membrii Peluzei Cătălin Hîldan au susţinut o conferinţă de presă în care au vorbit despre programul ”DDB”, prin care vor să intre în acţionariatul clubului Dinamo.

Marius Niculae, Claudiu Vaişcoivici, Mihai Dedu (realizator TV) şi Cristi Hîldan, fratele lui Cătălin Hîldan, fac parte din conducerea Asociaţiei Peluza Cătălin Hîldan.

Cristi Hîldan va fi şi preşedintele Asociaţiei.

"Vrem să ajutăm Dinamo. Vrem să ne implicăm concret. Dinamo are nevoie de ajutorul suporterilor. Lucrăm de doi ani la acest proiect. Este un proiect pilot în România şi sperăm să aibă succes. Ne propunem construirea stadionului. Trebuie un stadion nou. Vrem să facem o celulă de criză şi vom bate la uşa celor care iau decizii până ne dau afară probabil. Asta ne e menirea. Vom fi insistenţi. 

Vrem să mişcăm lucrurile. Ne voi ţine de capul celor care decid asta. Vrem să dezvoltăm comunitatea suporterilor dinamovişti. Cel mai important este aducerea fanilor la meci.

Îmi doresc implicarea suporterilor în stabilirea strategiei clubului. Eu voi face legătura între suporteri şi conducere, prin locul în Consiliul de Administraţie. Va fi un proiect transparent. Decât să stăm pe margine, mai bine ajutăm din interior.

Nu am vorbit cu Cornel Dinu. El înseamnă foarte mult pentru Dinamo, oricând este aşteptat să vină lângă noi. Avem cu toţii de învăţat de la el. Când va fi gata stadionul, va purta numele lui Cornel Dinu. Asta ne dorim. Nu am avut niciun contact cu Ionuţ Negoiţă. Sunt convins că se poate discuta cu el. Noi intrăm în Consiliul de Administraţie, dar acum nu suntem majoritari. Dar cu timpul vrem să luăm mai multe acţiuni şi vom avea un cuvânt mai greu de spus", a declarat Cristi Hîldan la conferinţa de presă.

Claudiu Vaişcovici, fost fotbalist al lui Dinamo, membru în board-ul ”DDB”, a declarat că îşi doreşte ca un număr cât mai mare de fani dinamovişti să se alăture proiectului socios. "Am venit cu inima deschisă în cadrul acestui proiect să ajut şi eu măcar cu o idee sau părere. Cred că va fi greu la început, dar, în timp, ni se vor alătura foarte mulţi suporteri şi cred că o să izbândim. Board-ul PCH, din care fac şi eu parte, va vota, iar apoi reprezentantul nostru în Consiliul de Administraţie va spune punctul nostru de vedere. Sper ca din trei idei, măcar să fie una bună. Iar eu cred că acest Consiliu de Administraţie să nu fie atât de obtuz încât să nu bage în seamă o idee de-a noastră dacă este bună. Acest proiect nu poate face rău clubului, dar bine cu siguranţă poate face", a precizat Vaişcovici.

Afla mai multe despre: dinamopeluza catalin haldanddb,  

viewscnt
Articole similare