Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinu Todoran apreciază revenirea lui Andone pe bancă: "Eu mi-am dorit de prima dată să vină"

Dinu Todoran apreciază revenirea lui Andone pe bancă: "Eu mi-am dorit de prima dată să vină"

FC Voluntari

Comentarii

Dinu Todoran, antrenorul de la FC Voluntari, apreciază faptul că managerul general al clubului, Ioan Andone, a coborât pe bancă şi astfel poate învăţa de la el. Fostul mijlocaş se bucură de introducerea lui Căpăţână, care a dat unul dintre golurile sezonului.

"Mă bucur că am marcat patru goluri, nu am marcat până acum patru goluri, dar la fiecare meci noi am avut ocazii, dar azi ne-a intrat. Mă bucur încă o dată că lumea vorbea de nea Ando că să vină. Eu mi-am dorit de prima dată să vină dânsul, pentru că eu am învăţat de la dânsul şi am un sprijin în el cu absolut totul", a spus Todoran după victoria lui Chiajna. 

Todoran nu a părut surprins de reuşita senzaţională a lui Căpăţână şi recunoaşte că i-a văzut talentul încă de când îl antrena la echipa a doua. "E un jucător talentat, eu l-am avut şi la liga a treia şi îl jucam în sistem 4-3-3, îl foloseam inter. Împreună cu nea Ando am discutat, i-am explicat şi mă bucur până la urmă că împreună am decis să îl băgăm pe Căpăţână".

La meciul ultimului loc din Liga 1 a fost prezent şi Nicolae Dică, pentru că FCSB va juca cu Voluntari etapa viitoare, dar Dinu Todoron este de părere că Dică este mai îngrijorat de partida cu Craiova. "Au un meci foarte greu, mă gândesc că se gândeşte mai mult la meciul de la Craiova. Dar şi noi avem timp săptămâna viitoare să pregătim meciul şi o să fie un meci interesant". 

Afla mai multe despre: dinu todoranioan andonefc voluntari 

viewscnt
Articole similare