Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discursul lui Chipciu l-a scos din sărite pe Basarab Panduru. ”Eşti sigur că nu eşti antrenor?” / ”La U Cluj sunt prea mulţi antrenori principali” | EXCLUSIV

Discursul lui Chipciu l-a scos din sărite pe Basarab Panduru. ”Eşti sigur că nu eşti antrenor?” / ”La U Cluj sunt prea mulţi antrenori principali” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Alex Chipciu a răbufnit la finalul partidei cu CFR Cluj, pierdut de Universitatea, scor 3-4. Deşi discursul său a fost apreciat de mulţi iubitori ai fotbalului, Basarab Panduru şi Bogdan Cosmescu l-au taxat pe mijlocaşul ”Şepcilor roşii”.

Invitaţi în cadrul emisiunii ”Minutul 91” de pe Orange Sport, Constantin Zotta, Basarab Panduru şi Bogdan Cosmescu au considerat că discursul fostului jucător de la FCSB a fost deplasat.

 ”Eşti sigur că nu eşti antrenor?” / ”La U Cluj sunt prea mulţi antrenori principali”

În opinia lui Basarab Panduru, Chipciu a greşit în momentul în care a declarat că ”l-a disperat pe Ianis Stoica să vină la U Cluj”, considerând că influenţat decizia tânărului atacant de a o părăsi pe FCSB.

Cosmescu: ”Tu eşti sigur că nu e antrenor secund?”

Panduru: ”E principal.”

Dan Udrea: Ce a spus în neregulă?

Panduru: ”Totul a fost în neregulă. <<L-am terorizat pe Ianis să vina la noi.>> Nu este în regulă. Ce treabă ai tu să terorizezi pe cineva? Mie nu mi se pare în regulă deloc.”

Constantin Zotta a intervenit şi a susţinut că mentalitatea lui Chipciu nu a fost cea corectă, în momentul în care căpitanul ”Şepcilor Roşii” a fost ”sigur că echipa sa va pierde”, după ce echipa lui Mandorlini a redus din diferenţă la una dintre ultimele faze ale primei reprize.

Zotta: ”El este căpitanul echipei, liderul echipei, iar când este un moment greu, toţi ceilalţi se uită la el. Când spui că la 2-1 că pierzi meciul, atunci nu mai eşti lider.”

În plus, Panduru a subliniat faptul că la Universitatea Cluj, unii jucători se implică prea mult în aspectele tehnico-tactice, devenind, practic, ”antrenori secunzi”.

Panduru:”După acel 4-3 de la Craiova nu a mai înnebunit, au înnebunit ăia de la Craiova. Mie mi se pare că sunt prea mulţi antrenori principali acolo. (n.r. la U Cluj) Toaţă lumea când vorbeşte, aşa suntem noi, am venit cu idei. Bă, păi asta este problema voastră, că voi aveţi idei şi ştiţi deja ce trebuie să faceţi. Aveţi un antrenor, puneţi mâna şi asculaţi-l!”

Chipciu, disperat la flash-interviu, după U - CFR Cluj

”Pentru noi, n-a fost deloc frumos meciul. Sunt înflăcărat acum, dar cred că o să ajung la demenţă sau la Alzheimer în curând. Trebuie să fac ceva 100%, o să vorbesc cu nevastă-mea. Aşa, e greu să mai joc fotbal. Ţin ca nebunul, o iau razna, 100% o să o iau razna, e foarte greu să mai joc fotbal aşa. Trebuie să găsesc o soluţie. Am luat-o personal imediat. Când au dat golul de 2-1, ştiam că vom pierde. Dacă intram cu 2-0 la pauză, câştigam 100%. Toată lumea se ducea în cap, ei veneau peste noi. Asta am simţit şi asta s-a întâmplat. Poate e şi normal la câţi bani au băgat ei, dar şi noi suntem sub nivel rău de tot, să iei atâtea goluri, ireal. Avem cel mai bun atac şi cea mai slabă apărare.

Dacă n-ai apărare, n-ai nicio şansă, ne vom bate la retrogradare, e clar. De acolo pleacă totul, dacă te uiţi la City, are cea mai bună apărare din lume. A fost o nebunie de meci. Noi dădeam gol. Ei dădeau gol când voiau. A fost ca la Craiova, dar rezultatul a fost invers. Nu fac mişto sau caterincă, dar aşa o iau razna, dacă mai joc fotbal câteva etape aşa, risc să fac ceva de sănătate. Ideea e să fim mai buni în apărare, la poziţii, la contact. Am luat trei goluri cu cinci pe fund, e foarte mult. Totul e incredibil. Trebuie să facem mai mult”, a spus Chipciu, după meciul cu CFR Cluj.

 

 

Afla mai multe despre: u clujcfrpanduruchipciu 

viewscnt
Articole similare