Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Djokovic şi Nadal se înfruntă azi la Wimbledon, iar noi îţi propunem o cotă curajoasă

Djokovic şi Nadal se înfruntă azi la Wimbledon, iar noi îţi propunem o cotă curajoasă

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi Wimbledon Djokovic - Nadal. Vom avea parte de un duel de vis în această după-amiază în semifinalele masculine de la Wimbledon. Se înfruntă doi titani ai tenisului mondial.

Ponturi Wimbledon Djokovic - Nadal

Pentru cota curajoasă de azi mergem în zona tenisului şi ajungem fix la turneul de la Wimbledon. Novak Djokovic şi Rafa Nadal se luptă pentru un loc în semifinale, iar noi avem pentru voi o cotă extrem de îndrăzneaţă. Pentru a ne mări de peste cinci ori suma investită avem nevoie de-o victorie a lui Nadal. Şi nu orice victorie pentru spaniol, ci un succes în care să-şi adjudece trei seturi, evident, iar Djokovic să ia şi el un set.

Peste 200.000 de tipuri de pariuri pe betano.com. Pariază şi tu pe meciurile de la CM 2018!

Ponturi Wimbledon Djokovic - Nadal

Djokovic şi Nadal nu s-au mai întâlnit la Wimbledon din 2011, atunci când Djokovic reuşea să câştige cu 3-1. Acum avem nevoie fix de acelaşi scor, numai că în favoarea lui Nadal. Spaniolul a tremurat bine cu Del Potro, dar nici Nole n-a avut chiar cea mai simplă misiune contra lui Nishikori. Dacă s-a recuperat bine după nebunia din sferturi, Nadal are prima şansă la calificarea în ultimul act de la Wimbledon.

Djokovic - Nadal 1-3 seturi @ 5.20

Afla mai multe despre: djokovicnadalponturi pariuriponturi tenis 

viewscnt
Articole similare