Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Djokovic, viitor avocat? A lăsat Playstation-ul deoparte şi s-a ”pus cu burta” pe carte: ”Am vrut să îmi antrenez şi mintea” | EXCLUSIV

Djokovic, viitor avocat? A lăsat Playstation-ul deoparte şi s-a ”pus cu burta” pe carte: ”Am vrut să îmi antrenez şi mintea” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat Orange Sport, Damjan Djokovic (33 de ani) a vorbit despre viaţa sa extrasportivă!

Detalii despre viaţa extrasportivă a lui Djokovic. Cum a spus ”pas” la jocurile video

Damjan Djokovic a ajuns la Rapid la începutul lui 2024, liber de contract de la FCSB, după ce Gigi Becali l-a trecut pe lista neagră şi l-a dat afară după doar şase luni petrecute la echipă.

Acum, Djokovic vrea titlul cu Rapid pe „modelul CFR Cluj”. Mijlocaşul croat a decis derby-ul din Gruia, din etapa a 25-a a Ligii 1, cu un gol marcat în minutul 9.

Djokovic a povestit despre viaţa sa extrasportivă şi a lăsat de înţeles că este un ”fotbalist atipic”, care s-a gândit de multe ori chiar la carieră în avocatură!

”(n.r. a terminat un curs de managment sportiv la Copenhaga) Nu m-am apucat de Playstation şi nu am vrut şi aşa am ales să îmi mai antrenez şi mintea cumva.

Am vrut să învâţ o chestie nouă pe care n-am vazut-o, fiecare ţară are o abordare nouă la alegerile cuburilor şi să învâţ cum să organizez nişte chestii, e interesant, dacă rămân în domeniu după ce închei cariera, uneori zic nu, alteori zic că e mai bine să rămân fără fotbal.

Sunt multe chestii de făcut şi văzut în viaţă pe lângă fotbal.

(n.r. a vrut să se facă avocat) Am timp, m-am informat, dar e cam mult de citit, o să mă mai gândesc după carieră dar acum e cam greu de făcut”, a declarat Djokovic pentru Orange Sport. 

Înainte de a ajunge la Rapid, Damjan Djokovic a adunat 23 de prezenţe în toate competiţiile pentru FCSB, marcând şi 4 goluri.

  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Damjan Djokovic în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Djokovic dă cărţile pe faţă! Cum l-a convins Rapid să lase salariul mare de la FCSB: "Fotbalul e business. E normal să caut asta" | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: djokovicrapidfcsb 

viewscnt
Articole similare