Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doar Mbappe. Atât! Fără Messi şi Neymar, PSG are un start prost de sezon în Ligue 1: a venit deja prima înfrângere

Doar Mbappe. Atât! Fără Messi şi Neymar, PSG are un start prost de sezon în Ligue 1: a venit deja prima înfrângere

PSG

Comentarii

Fără Messi şi Neymar, PSG merge prost în startul noului sezon de Ligue 1, cu Luis Enrique antrenor.

Cinci etape au trecut din noul sezon de Ligue 1, iar PSG a obţinut doar opt puncte şi două victorii. În ultima partidă, pe teren propriu cu Nice, Parisul a suferit prima înfrângere din noul sezon, cu noul antrenor, Luis Enrique, pe banca tehnică.

PSG, start prost în Ligue 1: prima înfrângere, 2-3 cu Nice pe teren propriu!

Meciul a început prost şi se anunţa o seară grea pentru PSG, după ce Moffi a deschis scorul în minutul 21. Kylian Mbappe a egalat opt minute mai târziu, în minutul 29, însă în startul reprizei secunde Nice a revenit în avantaj, printr-un gol marcat de Laborde, în minutul 53.

Moffi a reuşit o dublă, în minutul 68, iar Kylian Mbappe a închis tabela în minutul 87, cu o dublă la rândul său. S-a terminat 3-2 pentru Nice, care o bate pe PSG pe Parc des Princes şi îi provoacă prima înfrângere în acest sezon de Ligue 1.

Startul sezonului nu este deloc unul bun pentru PSG, cu Luis Enrique, antrenorul cu care Parisul l-a înlocuit pe Christophe Galtier. După cinci etape, PSG ocupă locul trei în clasament, cu doar opt puncte, la un punct în spate lui Nice, locul doi, şi la două puncte de liderul AS Monaco.

Afla mai multe despre: psgligue 1mbappeluis enriqueinfrangere 

viewscnt
Articole similare