Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi fotbalişti de la Dinamo au fost pedepsiţi pentru o farsă macabră: „Nu se face aşa ceva în public”. Gane i-a trimis de urgenţă la echipa a doua

Doi fotbalişti de la Dinamo au fost pedepsiţi pentru o farsă macabră: „Nu se face aşa ceva în public”. Gane i-a trimis de urgenţă la echipa a doua

Superliga

Comentarii

Geani Creţu (21 de ani) şi Andreas Mihaiu (22 de ani) au fost pedepsiţi de Ionel Gane, antrenorul lui Dinamo, după ce aceştia au pus la cale o farsă macabră.

Protagonistul farsei a fost Gevaro Nepomuceno. Totul a pornit de la meciul disputat în Liga I, cu Astra Giurgiu, unde Dinamo a pierdut cu scorul de 2-0. În meciul respectiv, Gevaro Nepomuceno a avut o presteţie ştearsă.

Iar Creţu cu Mihaiu, puşi pe glume, au vrut să îşi ironizeze colegul şi i-au lipit pe uşa camerei de la hotel, unde era cazat mijlocaşul, o cruce şi au scris: „RIP” - Rest în peace - tradus „Odihneşte-te în pace”, a raportat sursa Playsport. Totuşi, gluma nu a fost „gustată” de toţi, iar antrenorul Ionel Gane nu a stat pe gânduri. Mihaiu şi Creţu au fost trimişi imediat la echipa a doua, motiv pentru care nu au făcut parte din lotul echipei la meciul din următoarea etapă, înfrângerea usturătoare cu Viitorul, scor 0-5.
Recent, Gane i-a reprimit pe cei doi jucători la prima echipă. Iar managerul sportiv, Mario Nicoale, a vorbit pentru GSP.ro, despre episodul farsei: „A fost un incident de acest gen, da. Ei spun că a fost o glumă între ei. Au fost trimişi zece zile la echipa a doua, dar s-au şi întors între timp. Nu se face aşa ceva într-un loc public, mai ales că cei de la Phoenicia ne-au ajutat în aceste momente dificile ale clubului. E un hotel de patru stele, sunt şi alţi clienţi acolo. Nu eram la cămin, nu eram la Săftica sau în vreun cantonament, cum se făcea pe vremuri. Plus că nu se fac glume cu cruci şi astfel de lucruri macabre. Oricum, nu asta e problema lui Dinamo în momentul de faţă”.

Dinamo este pe locul 13 în clasament, cu doar 26 de puncte.

Afla mai multe despre: dinamoionel ganegeani cretuandreas mihaiu 

viewscnt
Articole similare