Experiențe împreună.
You are here:

Doi jucători au semnat prelungirea contractelor cu Gaz Metan. Nielsen, până la finalul sezonului, Gabriel de Moura, pe încă un sezon

Doi jucători au semnat prelungirea contractelor cu Gaz Metan. Nielsen, până la finalul sezonului, Gabriel de Moura, pe încă un sezon
Comentarii

Clubul Gaz Metan Mediaş a anunţat, miercuri seară, că Thomas Juel-Nielsen va rămâne la gruparea din Liga I până la finalul acestui sezon, iar Gabriel de Moura a semnat pe încă un sezon.

“Juel Thomas Nielsen va continua la Gaz Metan până la finalul acestui sezon. Deşi iniţial se număra printre cei 8 jucători care au ajuns la finalul contractului în data de 30 iunie, acesta a semnat prelungirea şi va continua la Mediaş pentru restul partidelor rămase de disputat din play-off.

Gabriel de Moura continuă la Gaz Metan. Fundaşul a semnat valabil pentru încă un sezon cu gruparea de pe Târnava Mare”, sunt anunţurile făcute de Gaz Metan Mediaş pe pagina de Facebook.

Marţi seară, Gaz Metan anunţa că a fost ultima zi de contract pentru portarul Ricardo Batista, fundaşii Juel Thomas Nielsen şi Marian Pleaşcă, mijlocaşii Fofana Boubacar, Neluţ Roşu, Ely Fernandes şi Paul Costea, precum şi atacantul Ioan Hora.

viewscnt
Articole similare
De la ciuperci murate si regele cazinourilor pana la cel mai bun din Turcia. "Mancam pe...