Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi jucători din Liga 1, în topul celor mai buni marcatori din postura de rezervă. Lider este un fotbalist de la Ajax Amsterdam

Doi jucători din Liga 1, în topul celor mai buni marcatori din postura de rezervă. Lider este un fotbalist de la Ajax Amsterdam

Fotbal

Comentarii

Valoarea antrenorilor de fotbal este dată, deseori, şi de inspiraţia pe care o au, atât în a alinia cel mai bun 11, cât şi pentru a alege jucătorii potriviţi să intre pe teren, atunci când situaţia pe teren o cere. Doi fotbalişti din Liga 1, arme secrete pentru antrenorii lor.

Pe locul 6 în acest clasament este Billel Omrani. Atacantul francez în vârstă de 26 de ani a fost introdus pe teren de Dan Petrescu în 14 meciuri şi a marcat de şase ori. Este interesant faptul că, de fiecare dată când a marcat, CFR Cluj nu a pierdut meciul.

Un alt atacant din Liga 1, cu lipici la gol venit de pe banca de rezerve, este atacantul în vârstă de 32 de ani elveţian de la OSK Sepsi, Goran Karanovic. cel care ocupă locul cinci. În 13 meciuri în care a fost introdus pe teren, Karanovic a marcat de şase ori. Fotbalistu cu origini sârbe nu reprezintă un talisman pentru formaţia din Covasna. De fiecare dată când a marcat, Sepsi a pierdut partida.

Iată cum arată TOP 4:

1. Klaas-Jan Huntelaar (Ajax) - 12 goluri din postura de rezervă, dintre care opt în Eredivisie.

2. Angel Rodriguez (Getafe) - în 17 meciuri ca rezervă, spaniolul a punctat de opt ori în La Liga.

3. Luis Muriel (Atalanta) - în 13 meciuri ca rezervă, columbianul a marcat de şapte ori în Serie A.

4. Pieros Sotiriou (Copenhaga) - în 9 meciuri ca rezervă, cipriotul a punctat de şase ori. Între timp s-a transferat la Astana, în Kazahstan, pentru 2 milioane de euro.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare